Ana SayfaGÜNCELGoodyear Türkiye'ye yeni genel müdür atandı

Goodyear Türkiye’ye yeni genel müdür atandı

spot_img

Şirket Haberleri

“Lojistik Zincirindeki Kopukluğun Faturasını Son Kullanıcı Ödüyor”

Kargo ücretleri neden düşmüyor? Asıl neden hızla artan akaryakıt...

Türkiye’den Jetlid, Temu ve Amazon’a Rakip Olmak Hedefinde

Jetlid, geliştirdiği "Talep Pazarlama" modeliyle, Amazon’un algoritma gücüne ve...

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ve Anma Töreni, 7...

Anadolu Isuzu’dan Yeni Isuzu NLR Teslimatı

Anadolu Isuzu, 2026 yılında da müşteri odaklı büyüme ve...

Sena Tur Filosuna 241 Yeni Araç Ekledi

Antalya'da turizm hizmeti veren Sena Tur filosunu 241 yeni...
spot_img

Dünyanın önemli lastik üreticilerinden Goodyear’ın Türkiye organizasyonunda önemli bir atama gerçekleşti.

Goodyear Türkiye Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Marwa Khairalla, Genel Müdürlük görevine getirildi. Daha önce Genel Müdür olarak görev yapan Mahmut Sarıoğlu da, Gelişmekte Olan Pazarlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Görev değişiklikleri 1 Temmuz 2023 itibariyle geçerli olacak.

Dünyanın önemli lastik üreticilerinden Goodyear’ın Türkiye organizasyonunda önemli bir atama gerçekleşti. Goodyear Türkiye Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Marwa Khairalla, Genel Müdürlük görevine atandı. Genel Müdür olarak görev yapan Mahmut Sarıoğlu da, Gelişmekte Olan Pazarlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Görev değişiklikleri 1 Temmuz 2023 itibariyle geçerli olacak.

Marwa Khairalla Kimdir?
Türkiye, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde 25 yıllık deneyime sahip Marwa Khairalla, Goodyear’ın Türkiye’deki lider konumunu daha da güçlendirmek amacıyla uçtan uca strateji tasarlama ve yürütme konusunda Türkiye organizasyonunun başında olacak.

Kahire’deki Amerikan üniversitesi Alexandria Üniversitesi’nden mezun olan Marwa Khairalla, Atlanta’da Emory Üniversitesi’nde MBA Programını tamamladı. SIG Combibloc, Mondelez International ve Kraft Foods gibi çok uluslu şirketlerde çeşitli yöneticilik görevlerinde çalışan Marwa Khairalla, 2020 yılında Gelişmekte Olan Pazarlar Tüketici Lastikleri Direktörü olarak Goodyear ailesine katıldı.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler