Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaLojistik GündemiGeleceğin dinç liderleri, Dinçer Lojistik’te çalışma hayatına ilk adımı attı

Geleceğin dinç liderleri, Dinçer Lojistik’te çalışma hayatına ilk adımı attı

Sektöre, topluma, ekonomiye ve çevreye değer katma misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Dinçer Lojistik’te ‘Geleceğin Dinç Liderleri Programı’ başladı. Yeni mezun iki genci bünyesine dahil eden Dinçer Lojistik, dinç lider adayları için 1,5 yıl sürecek kapsamlı bir eğitim, gelişim ve koçluk programı hazırladı

Türkiye lojistik sektörünün liderleri arasında yer alan Dinçer Lojistik, geleceğin liderlerini yetiştirmek amacıyla başlattığı ‘Geleceğin Dinç Liderleri Programı’nın ilk ayağını tamamlayarak lider adaylarını çalışma yaşamına kazandırmak için ikinci aşamayı başlattı. İnsan kaynakları süreçlerinde dijital dönüşümü destekleyen yenilikçi yaklaşımlarıyla sektöre öncü olmaya devam eden Dinçer Lojistik’in temmuz ayında duyurusunu yaptığı programa 800 kişi başvurdu.

Analitik, yeni teknolojileri yakından takip eden, öğrenmeye ve sürekli gelişime açık 50 adayın değerlendirme süreci sonunda iki yeni mezun genç programa dahil edildi. Dinçer Lojistik’in Mali İşler ve İş Geliştirme Departmanı’nda 6 aylık kapsamlı bir eğitime başlayacak olan gençler, bu departmanları deneyimleme ve yöneticilerden koçluk alma imkânı bularak tecrübe etmek istedikleri diğer iki departmanlarda da altışar ay süreyle deneyim kazanmaya devam edecek. Programı başarıyla tamamlayıp kendileri için en uygun departmanda kariyerlerine başlayacaklar. İlk haftalarında Dinçer Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer ve yönetim kurulu üyeleri ile öğle yemeğinde bir araya gelen ekip sıcak bir karşılama ile sürece başlatıldı.

Yalçınkaya: Genç yeteneklerimizin şirketimize değerler katacağına ve başarılara imza atacağımıza inancımız tam

Dinçer Lojistik İnsan Kaynakları Direktörü Sema Yalçınkaya, şirketlerine değer katacak gençleri kazandıkları için mutlu olduklarını ve her yıl düzenli olarak programı sürdüreceklerini söyledi. Türkiye genelinde 17 il ve 35 merkezde 1500’e yakın çalışanla hizmet verdiklerini belirten Yalçınkaya, lojistik sektöründe pandemiyle birlikte hızlanan değişim ve dönüşüme de dikkat çekerek, gençlere kariyer fırsatları sunmaya devam edeceklerini bildirdi. Yalçınkaya, “Lokomotif sektörlerden biri haline gelen lojistik sektörünü gençlerin yaşayarak öğrenmelerini istiyoruz. Lojistik, yaşamın hemen her alanına hitap ediyor ve dijital esneklik ile pratik çözüm gerektiriyor. Organizasyonumuzda herkesi aynı değerler altında birleştirecek yetenek stratejileri izliyoruz. Gençleri gerçek iş süreçlerinde yetiştirecek, geleceğin iş dünyasına kazandıracağız” dedi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER