Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaGÜNCELGEFCO ile Peugeot, Citroen, Opel ve DS iş birliği sürüyor

GEFCO ile Peugeot, Citroen, Opel ve DS iş birliği sürüyor

GEFCO, Peugeot, Citroen, Opel ve DS için Türkiye’deki bitmiş araç lojistiği hizmetlerini sağlama amacıyla iki yıllık stratejik bir sözleşme imzaladı.

  • Bu sözleşmeye, araçların liman operasyonları, teslimat sonrası kontrol (PDI) hizmetleri ve Türkiye’de araç dağıtımı dahil. GEFCO Türkiye, ayrıca Fransa’daki Vesoul ve Almanya’daki Bochum şehirlerinden İzmir’e uluslararası karayolu taşımacılığı hizmetinin yanı sıra yedek parçaların yurt içinde dağıtımını da yönetecek.

GEFCO, Türkiye’deki Autoport ve yeni açılan Yarımca limanlarında ve GEFCO araç stok sahalarında araç kontrol işlemlerini tamamlayacak. Kontrolleri biten araçların, zaman ve maliyet tasarrufu sağlamak için Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’taki 40 şehirde 152 noktadaki bayilere doğrudan teslimatı sağlanacak.

GEFCO, ayrıca Groupe PSA Türkiye yedek parça nakliyeleri için kapıdan kapıya uluslararası ve yurt içi komple taşıma (FTL) ve acil nakliyeler için de kara yolu ile Time Critical hizmeti verecek. Uluslararası karayolu taşımacılığı Fransa’daki Vesoul ve Almanya’daki Bochum şehirlerinden Türkiye’deki İzmir şehrine sağlanacak. Ayrıca, Türkiye’nin yedi büyük kentinde dokuz noktaya yedek parça dağıtımı yapılacak.

GEFCO Türkiye Genel Müdürü Stefano Pollotti konuyla ilgili şöyle konuştu: “Groupe PSA Türkiye ile bu önemli ve stratejik sözleşmeyi imzalamaktan gurur duyuyoruz. Ekibimiz, Groupe PSA Türkiye’nin hedeflerine ulaşabilmesi için en yüksek kalitede hizmet ve çözüm sağlamayı taahhüt ediyor. Birlikte büyümeyi sürdürmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Groupe PSA Türkiye Başkanı Olivier Cornuaille şunları vurguladı: “İş birliğimiz her iki taraf için de stratejik. Operasyonel yapımız gelişiyor, bu süreçte GEFCO’nun bize geniş bir yelpazedeki yeni araç lojistik uzmanlığıyla destek verme yeteneğine güveniyoruz.”

GEFCO, firmanın gelişen ihtiyaçlarını karşılamak için en yüksek kalitede bitmiş araç çözümleri sunmak üzere 2002 yılından bu yana Groupe PSA Türkiye ile birlikte çalışmaktadır.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER