Ana Sayfa HAFİF TİCARİ GAZelle NEXT Rusya’da üçüncü kez Yılın En İyi Vanı seçildi
HAFİF TİCARİ

GAZelle NEXT Rusya’da üçüncü kez Yılın En İyi Vanı seçildi

Paylaş
GAZELLE NEXT PANELVAN
Paylaş

Sakarya’da üretimi devam eden ve Türkiye’de pazar payını artırmak için ülke genelinde yapılanma çalışmaları süren Gazelle markasının GAZelle Next Van’ı Rusya’da yılın Ticari Aracı seçildi.

Kamyonet ve panelvan olarak iki farklı tipte 2015 sonbaharında Gorky Otomobil Fabrikası’nda  üretimine başlanan GAZelle Next’ler 18 ülkeye ihraç ediliyor.

Rusya’nın en popüler aracı

Gorky Otomobil Fabrikası Genel Müdürü Andrey Sofonov, “Bu yıl GAZelle markası 25. yılını kutladı. 2 milyondan fazla araç, birkaç kuşak boyunca onlarca GAZelle Next ve yüzlerce özel araç üretildi. Değişmeyen bir şey var: GAZelle Next’in, Rusya’nın en popüler aracı olması” dedi.

“Türkiye pazarında yerimizi sağlamlaştıracağız”

GAZ Türkiye Genel Müdürü Cengiz Yüksel ise bu kadar köklü ve başarılarla dolu bir markayı Türk tüketicilerinin beğenisine sunmaktan mutluluk ve gurur duyduklarını ifade ederek;“Bu başarıların markamıza kattığı değerlerin getirdiği ivmeyle Türkiye pazarında yerimizi sağlamlaştıracağız, aracımıza güveniyoruz” dedi.

Paylaş
İlgili Haberler

ODMD Şubat Raporu: Otomobil Satışları Düşüşte, Hafif Ticari Yükselişte…

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) Şubat 2026 Raporuna göre; otomobil ve...

Lojistik Hizmetlerine Güç Katacak Yerli Üretim FIAT Scudo Kamyonet

FIAT Professional, Tofaş’ta üretilen yeni Scudo Kamyonet modelini satışa sundu. 150 HP...

MAN, 2025’te Elektrikli Araç Satışlarıyla Rekor Kırdı

MAN, 2025’te satışlarını %6 artırarak 101.600 adede ulaştı. Elektrikli kamyon ve şehir...

Stellantis Hafif Ticaride Geleneksel Liderliğini Pekiştirdi

Stellantis, 2025 yılını güçlü bir performansla kapattığını açıkladı. 2025 yılında toplam 2...