Ana Sayfa GÜNCEL GAİD Üyeleri İskenderun’da buluştu
GÜNCEL

GAİD Üyeleri İskenderun’da buluştu

Paylaş
GAID iskenderun
Paylaş

Türkiye’de depolama hizmet sektörünü profesyonel ve kurumsal basamaklara taşımak için kurulan Gümrüklü Antrepo İşletmecileri Derneği (GAİD), Akdeniz Bölgesi’ndeki yapılanmasının tamamlanmasının ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı

Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Hüseyin Topçuoğlu, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’e ziyaretler gerçekleştiren GAİD Başkanı Cavit Değirmenci, GAİD Akdeniz Bölgesi’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri, yaptıkları toplantıda gümrüklü antrepo işletmecilerinin sorunları ve çözüm önerileri gibi konularda istişarede bulundular.

GAID akdeniz yapilanmasi
GAİD Üyeleri İskenderun'da buluştu 5

Açılış konuşmasını gerçekleştiren GAİD Akdeniz Bölgesi’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Dönmez, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek önemli çalışmalar yapacaklarının mesajını verdi.

iskanderun bulusmasi gaid
GAİD Üyeleri İskenderun'da buluştu 6

Gümrüklü antrepoların yüklendiği önemli misyon

GAİD Başkanı Cavit Değirmenci ise konuşmasında limancılık faaliyetlerinin yoğun olduğu İskenderun Bölgesi’nde hizmet veren gümrüklü antrepoların çok önemli bir misyon yüklendiklerine dikkat çekti. Tedarik zincirinin sağlıklı işlemesi ve ülke ekonomisi için önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirten Değirmenci, tüm sorumluluklarını yerine getiren gümrüklü antrepoların ilgili kurumlarca pozitif olarak değerlendirilmesini beklediklerini söyledi.

GAID iskenderun bulusmasi
GAİD Üyeleri İskenderun'da buluştu 7

Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Hüseyin Topçuoğlu ise konuşmasında Gümrüklü Antrepo işletme sahiplerinin bir çatı altında toplanmasının sektörün sorunlarının daha güçlü dile getirilmesi ve çözüm üretilmesi adına önemli bir başarı olduğunu belirtti. Düzenlenen toplantıda derneğe yeni katılanlara katılım belgeleri yönetim kurulu üyeleri tarafından takdim edildi.

Paylaş
İlgili Haberler

ODMD Mayıs Satışları Belli Oldu: 5 Aylık Veriler Ne Diyor!

ODMD, Otomobil Distribütörleri ve Mobilite Derneği Mayıs satışlarını açıkladı. Yılın ilk beş...

TEMSA Prestij, Yenilenen Yüzüyle Yeniden Yollara Çıkıyor

TEMSA, ilk üretimini 1992 yılında gerçekleştirdiği Prestij’in yeni modelini tanıttı. Prestij, 2016’dan...

Jan Ptacek, Renault Hafif Ticari Araçlar Başkan Yardımcısı Olarak Atandı

Renault Group Türkiye CEO’su Jan Ptacek, 1 Temmuz itibarıyla Renault Hafif Ticari...

Bursa Ağır Vasıta A.Ş.’den Bekiroğlu Gıda’ya 24 Araçlık Teslimat

Bursa Ağır Vasıta, gıda sektörünün güçlü oyuncularından Bekiroğlu Pazarlama ve Kıymak Gıda’ya...