Ana Sayfa OTOMOTİV EV Charge Show 2025 12 Kasım’da Kapılarını Açıyor
OTOMOTİV

EV Charge Show 2025 12 Kasım’da Kapılarını Açıyor

Paylaş
EV Charge Show
Paylaş

Elektrikli araç şarj dünyasının en büyük buluşması EV Charge Show 2025, 12-14 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Elektrikli araç şarj teknolojileri, ekipmanları fuarı ve konferansı EV Charge Show 2025, 4’üncü kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Elektrikli araç şarj dünyasının en büyük buluşması EV Charge Show, bu yıl çıtayı daha da yükseltecek. 12–14 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinliğin bu yıl da yirmi bine yakın ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor.

6 ülkeden 125 katılımcı marka!

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı desteğiyle düzenlenen EV Charge Show’da, aralarında ABB, Siemens, Schneider, Huawei, Lumicle, Wat Mobilite, Bluetech, Vestel, Rotawatt, Charge Teknoloji, Ovolt, Otojet, Otokar, Tunçmatik gibi markaların yer aldığı toplam 125 katılımcı markanın yer alacak. Fuarda Türkiye’nin dışında Çin, Almanya, Hollanda ve diğer ülkelerden de katılımcılar bulunuyor.

Bu yıl fuarda öne çıkan yenilikler şöyle sıralanıyor:
Megawatt Şarj Özel Sergisi: Ağır ticari araç şarjının geleceğini keşfetmek isteyen profesyonellere özel bir deneyim sunuyor.
Uluslararası Konferans: Akademi ile iş dünyasını bir araya getiren, yeni formatıyla daha kapsamlı içerik ve oturumlar sunan etkinlik.
3. E-Mobilite İnovasyon ve Girişimcilik Yarışması: Bu yıl itibariyle uluslararası başvurulara da açılan yarışma, dünya çapındaki özgün projeleri bir araya getiriyor. Yarışmada toplamda 7.500 USD ödül havuzu ve mentorluk desteği sunuluyor.
StartUP Zone: Girişimcilerin yenilikçi iş modelleri bu özel alanda yatırımcılarla buluşuyor.

Paylaş
İlgili Haberler

Anadolu Isuzu, 2025 Yılı Midibüs İhracatında Yine Lider

Ticari araç markası Anadolu Isuzu, ihracat performansını 2025 yılında da sürdürerek Türkiye...

MAN Türkiye’de üst düzey görev değişimi

MAN Türkiye satış organizasyonunda yeni yapılanmaya gitti. Cumhur Kutlubay Otobüs ve HTA...

Türkiye’de Yılın Otomobili İçin 33 Aday: İşte Tüm Liste

Türkiye’de Yılın Otomobili 2026 yarışında 33 model aday oldu. OGD üyelerinin test...

Otomotiv İhracatı Şubatta 3,5 Milyar Dolara Ulaştı

Türkiye otomotiv endüstrisi şubatta yüzde 19 artışla 3,5 milyar dolarlık ihracata ulaştı....