Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ana SayfaDEMİRYOLUEurasia Rail Fuarı 54 ülkeden 7.697 ziyaretçiyi ağırladı

Eurasia Rail Fuarı 54 ülkeden 7.697 ziyaretçiyi ağırladı

Demiryolu ve hafif raylı sistemler fuarı Eurasia Rail bu yıl TÜYAP Fuar & Kongre Merkezi İstanbul’da gerçekleşti. Fuar 16 ülkeden gelen yüzlerce katılımcıyı, binlerce yerli ve yabancı ziyaretçi ile buluşturarak toplamda 54 ülkeden 7.697 ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Hyve Group bünyesinde organize edilen “9. Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı – Eurasia Rail” bu yıl 25-27 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Fuar & Kongre Merkezi İstanbul’da düzenlendi. Demiryolu sektöründe yaşanan en güncel gelişmelerin değerlendirildiği ve karar vericilerin bir araya geldiği fuarda sektörün nabzı tutuldu.

Eurasia Rail Fuarı

Sektör öncüleri ve yabancı ziyaretçiler bir araya geldi

Aselsan, Alstom, Bozankaya, Durmazlar, TÜBİTAK, Bayer, Elsitel, TCDD, TCDD Taşımacılık, TCDD Teknik, Türasaş, Ulaştırma Bakanlığı, UHDGM, Kardemir, Cummins, Uşaklıgil, Elektra Elektronik, On Elektronik, Cryocan, Dirinler, Balkantel, Koluman, Plasser Theurer, Zf Türkiye, Yapı Merkezi İdis, The Greenbrıer Companıes, Cenzin Sp Z.O.O., Armco, Fmc Hıdrolık, Aspilsan, Lınsınger, Tms Tren Bakım Onarım, Nova Power Solutıons, Knorr Bremse, Tsı Seats, Medel Mühendislik, Ingeteam, Mesa Makine ve Viacon gibi 16 ülkenin katılımcı olarak yer aldığı, sektörün yerli ve yabancı önde gelen markalarının yer aldığı fuarda, firmalar öne çıkan ürün ve ürün gruplarını tanıtma fırsatı yakaladı.

Ayrıca fuar kapsamında organize edilen Alım Heyeti Programı kapsamında katılımcı ve ziyaretçiler, 29 ülkeden gelen 178 yerli ve yabancı davetli satın almacı ile yeni iş birliklerine imza atma şansı elde ederken, fuar boyunca işlenen birbirinden farklı konferans konularıyla sektör hakkında bilgi sahibi oldular.

Üç gün süren fuarda eş zamanlı olarak gerçekleşen etkinlik programında; konferanslar, yuvarlak masa buluşmaları, mega proje sunumları ve atölyeler ile raylı sistemlerdeki teknolojik gelişmeler, altyapı yatırımları, yolcu deneyimi ve güvenlik gibi sektörde öne çıkan konular ele alındı. Uzman görüşleri, örnek vaka çalışmaları ve sektördeki son gelişmeleri içeren etkinlikler, raylı sistemler sektörünün üst düzey karar vericilerini, departman direktörlerini ve teknoloji uzmanlarını bir araya getirdi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER