Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ana SayfaOTOBÜSe-ATA HYDROGEN, Karsan'a ödül getirdi!

e-ATA HYDROGEN, Karsan’a ödül getirdi!

Karsan, iş dünyasının önde gelen ödül programlarından Stevie Awards’ta Ürün & Servis kategorisinde e-ATA HYDROGEN ile Bronz Stevie Ödülü’ne layık görüldü.

Bu yıl 20’ncisi düzenlenen Stevie Awards organizasyonunda Karsan, Ürün & Servis kategorisinde taşımacılık dalında e-ATA HYDROGEN ile Bronz Stevie Ödülü’ne layık görüldü. 2002 yılından bu yana düzenlenen dünyanın önde gelen iş ödülleri arasında yer alan Stevie Awards’tan, hidrojen yakıtlı e-ATA HYDROGEN ile kazanılan ödül, Karsan’ın son dönemde gerçekleştirdiği yeni teknoloji yatırımlarının önemli bir sonucu.

“Mobilitenin Geleceğinde Bir Adım Önde” olma vizyonuyla 5 yıl önce e-JEST ile yüzde 100 elektrikli araç üretimine başladıklarını söyleyen Karsan CEO’su Okan Baş, “Kısa süre sonra ürün gamına eklediğimiz e-ATAK ve 10-12-18 metrelik e-ATA modellerimiz ile elektrikli ürün gamımızı tamamladık. Bu araçlarımız Avrupa’da üst üste kendi segmentlerinde hızla büyümeye devam ediyor. Bunların yanında e-ATA modelimize ise hidrojen yakıt seçeneği ekleyerek pazardaki önemli bir boşluğu doldurmayı başardık. Hidrojenli e-ATA modelimizin aldığı bu prestijli ödül bizi ayrıca gururlandırdı” dedi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER