Çarşamba, Nisan 24, 2024
Ana SayfaLastik SektörüDört mevsim lastik testinin birincisi açıklandı

Dört mevsim lastik testinin birincisi açıklandı

Dünyanın önde gelen bağımsız lastik inceleme kaynağı Tyre Reviews test kapsamında, karlı, ıslak ve kuru yol koşullarında çeşitli denemeler yaptı. Yapılan testler, yol tutuş, frenleme, ıslak zeminde kızaklama direnci, ses seviyesi, yuvarlanma direnci ve fiyat gibi kategorilerden oluştu.

Tyre Reviews, yeni Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 lastikleri, 2020 17” Dört Mevsim Lastik Testi’nde en iyi lastik seçti. Sürücülerin sıklıkla tercih ettiği 225/45R17 lastik ebadına odaklanan test kapsamında, karlı, ıslak ve kuru yol koşullarında çeşitli denemeler yapıldı. Yapılan testler, yol tutuş, frenleme, ıslak zeminde kızaklama direnci, ses seviyesi, yuvarlanma direnci ve fiyat gibi kategorilerden oluştu. Yeni Goodyear Vector 4Seasons Gen-3, test genelinde yüksek bir performans göstererek birinci sıraya yerleşti.

Yeni Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 lastikleri, Snow Grip, Dry Handling ve Aqua Control Teknolojileri sayesinde, lastiğin kuru, ıslak ve karlı zeminlerde zamana karşı ve yol tutuş testlerinde, ayrıca karda frenleme, karda çekiş ve ıslak zeminde frenleme testlerinde üst sıralarda yer aldı. Ses seviyesi testinde de iyi bir performans gösteren lastik, yuvarlanma direnci testlerinde de birinciliğin sahibi oldu.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER