Ana Sayfa LOJİSTİK Dinçer Lojistik, Startup’ları Demo Day’de yarışmaya çağırıyor
LOJİSTİK

Dinçer Lojistik, Startup’ları Demo Day’de yarışmaya çağırıyor

Paylaş
dincer lojistik
Paylaş

Dinçer Lojistik, Türkiye’nin unicorn’ları ile yaptığı iş birliklerinden kazandığı deneyim ile geleceğin unicorn’larını destekliyor. Dinçer Lojistik, şimdi de yerli startup’ları ekosisteme kazandırmak amacıyla Demo-Day düzenliyor.

Dinçer Lojistik, tedarik zinciri, perakende sektörlerinin yanı sıra robotik, mobilite, yapay zeka, blockchain, iş zekası gibi pek çok alanı da kapsayacak Demo-Day ile yenilikçi iş fikirlerinin yarışına hazırlanıyor.

Dinçer Lojistik, geleceğin unicorn’larını yerli startup ekosistemine kazandırmak adına yatırımlarına devam ediyor. Daha önce Optiyol ve Fazla Gıda’ya yatırım yapan Dinçer Lojistik, “Lojistiğin geleceğinde rota yeniden oluşturuluyor” yaklaşımıyla yola çıkarak düzenlediği Demo-Day ile startup’ları farklı bakış açıları ve yenilikçi fikirleriyle geleceğe yön vermeye çağırıyor. Dinçer Lojistik Startup Demo-Day’e lojistik, tedarik zinciri, perakende sektörlerinin yanı sıra robotik, mobilite, yapay zeka, blockchain, iş zekası gibi pek çok alandan startup başvurabiliyor.

Alanında uzman jüri projeleri değerlendirecek

mustafa dincer

16 Kasım 2021 tarihinde düzenlenecek etkinlikte yarışacak projeleri, Dinçer Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, Dinçer Lojistik üst düzey yöneticileri, akademisyenler ve sektörden temsilcilerin yer aldığı alanında uzman jüri değerlendirecek ve üç iş fikrine toplamda 50.000 TL ödül verilecek.

Lojistik, tedarik zinciri, perakende sektörlerinin yanı sıra robotik, mobilite, yapay zeka, blockchain, iş zekası gibi pek çok alanı kapsayacak Demo-Day’e katılım için https://demoday.dincerlojistik.com adresinden başvuru yapılabilecek. Etkinliğe son başvuru tarihi 31 Ekim 2021.

Paylaş
İlgili Haberler

Raylarda Sürdürülebilirlik: Mars Logistics’ten 200 Bin Sefer

Raylarda Sürdürülebilirlik: Mars Logistics’ten 200 Bin Sefer… Mars Logistics, CFL multimodal iş...

DHL Group, 2025 Finansal Sonuçlarını Açıkladı

Lojistik şirketi DHL Group, ticarette devam eden gerginliklere rağmen 2025 mali yılını...

UND ve UTİKAD uyardı: Uluslararası taşımacılıkta maliyet krizi

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ile Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği...

fiCommerce’te Kadın Çalışan Oranı Yüzde 61’e Ulaştı

E-ticaret alanında markalara kapsamlı hizmetler sunan fiCommerce’te kadın çalışan oranı yüzde 61’e...