Ana SayfaGÜNCELCrown, yeni nesil forklift ve depo ekipmanlarını tanıtttı

Crown, yeni nesil forklift ve depo ekipmanlarını tanıtttı

spot_img

Şirket Haberleri

Tck by Kıraç A.Ş., 1,35 milyar TL yatırımını hayata geçirdi

Türkiye’nin altyapı, enerji, yol güvenliği ve savunma sanayisine yönelik...

TotalEnergies ve Birlas’tan Stratejik İş Birliği

Madeni yağ sektörünün önde gelen şirketlerinden TotalEnergies, otomotiv dünyasının...

Ömer Tunaz Ako Grup’a Transfer Oldu

Prometeon Türkiye'de, 2024 yılından bu yana Pazarlama Müdürü olarak...

FUCHS Lubricants Türkiye, Türkiye’deki Büyüme Stratejisini Açıkladı

FUCHS Lubricants, İstanbul’da düzenlenen toplantıda Türkiye’deki yeni dönem stratejisini,...

Mercedes-Benz Türk’ten 5 Bin Gence Eğitim Desteği

Mercedes-Benz Türk, 2014 yılında Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle hayata...
spot_img

Türkiye pazarında farklı sektörlere akıllı depolama çözümleri sunan, endüstriyel kaldırma ekipmanları markası Crown’un, yeni nesil forklift ve depo ekipmanlarının tanıtımı Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. ev sahipliğinde gerçekleşti.

  • 2017 yılından bu yana Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. tarafından Türkiye’de temsil edilen Crown, yeni nesil turbo Stage V motora sahip olan C-D Dizel Forklift ve ESR 1000 Reach Truck modellerini Türkiye pazarında iş ortakları ile buluşturmaya başladı.

Tanıtım toplantısında Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Genel Müdürü Eşref Zeka, Crown Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgelerinden Sorumlu Satış ve Pazarlama Direktörü Simon Emery ve Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Endüstriyel Ürünler Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Bülent Beleda konuşmacı olarak katıldılar.

40 yılı aşkın süredir forklift sektöründe

esref zeka

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Genel Müdürü Eşref Zeka, açılış konuşmasında 40 yıl önce Komatsu markalı forkliftler ile lojistik sektörüne hizmet sunmaya başladıklarını, bugün ise lojistikten, inşaata, maden sektöründen, tarıma ve sanayiye kadar, birçok sektörün ihtiyacına cevap veren müşteri odaklı bir iş modeli oluşturduklarının altını çizdi. Tokyo merkezli Marubeni ve güçlü markaları ile sürdürülebilir bir gelecek için yüksek teknolojili ürünler sunduklarını belirten Zeka, “’Bizler sadece satış yapan, forklift veya depo ekipmanı teslim etmeyi amaçlayan bir kurum değiliz. Önceliğimiz müşterilerimizi dinlemek, anlamak ve onlara doğru çözümler sunmak’’ olduğunu vurguladı.

Crown fabrikaları yeşil enerjiyle üretim yapıyor

simon emery

Crown’un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgelerinden Sorumlu Satış ve Pazarlama Direktörü Simon Emery, ise konuşmasında yeşil enerji ile çalışan fabrikalarda üretilen Crown ekipmanlarında, plastik yerine çelik aksam kullanıldığına vurgu yaparak, ürünlerinin %90’undan fazlasının geri dönüştürülebilir olduğunun ve Crown parçalarının %85’inin şirket içinde üretilmesi sayesinde azalan nakliye işlemleri dolayısıyla karbon ayak izini azalttıklarının altını çizdi.

Dikey ve dar koridorlu depolarda işlevsel çözümler

bulend beleda

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Endüstriyel Ürünler Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Bülent Beleda, son yıllarda büyük şehirlerde artan depo maliyetlerinin dikey ve dar koridorlara sahip depoların inşasına sebep olduğunu, 17-18 metre yüksekliğindeki raflarda ve 1,5 metre genişliğindeki koridorlarda işlevsel çözümler sunan ekipmanların öneminin arttığını vurguladı. Beleda, düşük yakıt tüketimi özelliğinin ön plana çıktığı yeni Crown C-D Dizel Forkliftleri ile yeni teknolojiler ile donatılmış ESR 1000 akülü reach truck modelleri hakkında bilgiler verdi.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler