Ana SayfaHAVAYOLUCorendon Airlines'da üst düzey atama

Corendon Airlines’da üst düzey atama

spot_img

Şirket Haberleri

BNP Paribas Cardif Türkiye’den Üst Düzey Atama

Hayat sigortacılığı ve BES alanlarındaki faaliyetleriyle, koruma sigortaları alanında...

Türkiye, AB’nin 3 Avroluk Vergisinden ‘Şartlı’ Muaf Tutuldu!

AB’nin 150 avro altı e-ticaret gönderilerine getirdiği 3 avroluk...

Maxion İnci Jant Grubu 18 Yeni Mezun Verdi

Maxion İnci Jant Grubu'nun Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, 2025-2026...

Mercedes-Benz Türk’te İletişim Fonksiyonları Tek Çatı Altında Güçleniyor

Mercedes-Benz Türk, 1 Ocak 2026 itibarıyla Kurumsal İletişim ve...

Mercedes-Benz Türk’ün “Her Kızımız Bir Yıldız” Programı 22. Yılını Kutluyor

Mercedes-Benz Türk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle...
spot_img

Corendon Airlines, Christian Hein’ı Satış ve Pazarlama Başkanı olarak bünyesine dahil etti.

  • Uluslararası havacılık sektöründeki deneyimleriyle satış ve pazarlama alanında başarılı bir kariyer sürdüren Christian Hein, haziran ayında Corendon Airlines Satış ve Pazarlama Başkanı olarak göreve başladı.

Avrupa içindeki ve Türkiye’deki popüler tatil destinasyonları olmak üzere, 65 ülkede 165 noktaya uçan uluslararası havayolu şirketi Corendon Airlines, Türkiye, Hollanda ve Malta merkezlerinde çalışan 3.700 kişilik uzman kadrosuyla kusursuz uçuş deneyimi yaşatmaya devam edecek.

Christian Hein kimdir

1966 yılında doğan ve deneyimli havacılık ve turizm yöneticisi olan Hein, Berlin Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Mühendisliği yüksek lisans mezunudur. Rota Geliştirme ve Pazar Araştırma Müdürü olarak Basel Crossair’de başladığı kariyerine Frankfurt Lufthansa’da Avrupa Fiyatlandırma ve Gelir Yönetimi Takım Lideri ve akabinde Fiyatlandırma ve Gelir Yönetimi Başkanı olarak devam etti.

Swiss International Airlines’da Fiyatlandırma ve Gelir Yönetimi Başkan Yardımcısı olarak görev aldıktan sonra Lufthansa London, Stockholm ve Frankfurt’da 8 sene İskandinavya, Finlandiya ve Baltık Ülkeleri Genel Müdürü, Global Kilit Müşteri Yönetimi Müdürü gibi yönetici pozisyonlarında görev yaptı.

Ardından Eurowings Köln’de Satış-E-Ticaret ve Dağıtımdan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı, AXA Konzern’de Kıdemli Üst Düzey Satış Yöneticisi-Almanya ve Nisan 2019’dan beri MSC Cruises’ta Almanya Genel Müdürü olarak görev aldı. Christian Hein, 2024 yılının Haziran ayından itibaren Corendon Airlines Satış ve Pazarlama Başkanı olarak çalışmaya başladı.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler