Ana Sayfa HAFİF TİCARİ Citroen’den ticari araç kampanyası
HAFİF TİCARİSON DAKİKA

Citroen’den ticari araç kampanyası

Paylaş
Citroen’den ticari araç kampanyası
Paylaş

Citroën, Mayıs ayında ticari araç modellerine özel kampanyaları aracılığıyla uygun alım seçenekleri sunmasıyla dikkatleri topluyor.

PSA Finans avantajıyla sunulan kredi kampanyası kapsamında; modüler tasarımıyla sınıfının en iddialı aracı olan Citroën Berlingo model ailesi, 55 bin TL için 12 ay vadeli 0 faizli kredi fırsatıyla sunuluyor. Ticaretin erbapları, Citroën Berlingo’nun kombi versiyonlarında nakit alımlarda da 6 bin TL’ye kadar indirim fırsatları elde ediyor. Citroën’in yüklemeleri kolaylaştıran tasarımıyla Jumper, teknolojisiyle dikkat çeken Jumpy ve ergonomik mimarisiyle üstünlük sağlayan Jumpy Panelvan modellerinde ise 75 bin TL için 15 ay vadeli 0 faizli kredi imkanıyla avantaj sağlanıyor. Ayrıca Citroën Jumpy ve Jumpy Panelvan, KOBİ’lere özel avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ticari araçlar alanında tasarım, teknoloji ve verimli dizel motorları sayesinde ekonomiyi ideal gövde boyutlarıyla buluşturan Citroën, Mayıs ayına özel PSA Finans avantajıyla sunduğu kampanyalarla, bireysel ve KOBİ müşterilerine kolaylıklar sağlıyor. Bu kapsamda kombivan sınıfının öncüsü Citroën Berlingo, 55 bin TL için 12 ay vadeli 0 faizli kredi avantajıyla tüketicilere sunuluyor. Ayrıca modüler tasarıma sahip Berlingo’nun kombi versiyonlarında, nakit alımlarda 6 bin TL’ye kadar indirim fırsatı kullanıcılarla buluşuyor. Citroën, Berlingo’da sunduğu 163 bin TL’den başlayan anahtar teslim fiyatıyla Mayıs ayı boyunca yeni bir ticari araç satın alacaklara büyük avantajlar sağlıyor.

Citroën; konfor, teknoloji ve mimarisiyle binek araçları aratmayan Jumpy ve Jumpy panelvan modelleri ile üstün kapasiteli ticari aracı Jumper’ı ise 75 bin TL için 15 ay vadeli 0 faizli kredi imkanıyla sunuyor. Mayıs ayında da profesyonellerin yanında olmaya devam eden Citroën, Jumpy ve Jumper modellerini 48 bin TL’ye 12 ay boyunca 0 faizli kredi fırsatı ve avantajlı fiyatlarla KOBİ’ler ile buluşturuyor.

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

Otomotiv Sanayii Derneği, 2026’nın İlk 2 Aylık Dönem Verilerini Açıkladı!

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) 2026 yılının ilk 2 aylık dönemine ilişkin verileri...

ODMD Şubat Raporu: Otomobil Satışları Düşüşte, Hafif Ticari Yükselişte…

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) Şubat 2026 Raporuna göre; otomobil ve...

EMITT 2026’den Turizme 510 Milyon Euro Katkı

EMITT 2026, 109 ülkeden 19 bin 849 ziyaretçi ve 552 katılımcıyla 510...

Lojistik Hizmetlerine Güç Katacak Yerli Üretim FIAT Scudo Kamyonet

FIAT Professional, Tofaş’ta üretilen yeni Scudo Kamyonet modelini satışa sundu. 150 HP...