Ana SayfaGÜNCELÇetin Tur Taşımacılık, Volkswagen Crafter Servis’i tercih etti

Çetin Tur Taşımacılık, Volkswagen Crafter Servis’i tercih etti

Şirket Haberleri

DHL eCommerce Türkiye’de Üst Düzey Atama

DHL eCommerce Türkiye’nin Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı...

Renault Trucks Türkiye’nin Yeni Başkanı Mourad Hedna Oldu

Renault Trucks Türkiye’nin başkanlığına Mourad Hedna atandı. 25 yıllık...

Mercedes-Benz Türk’ten Stajyerler İçin Kalıcı Bir Miras

Mercedes-Benz Türk’ün Summer Stars staj programında her öğrenci adına...

Mercedes-Benz Türk, 105 Patentle Türkiye’nin Ar-Ge Lideri Oldu

Mercedes-Benz Türk, 2025 TÜRKPATENT verilerine göre 105 patentle Türkiye...

İsmail Hakkı Işınak, Koçaslanlar Otomotiv’e Genel Müdür Oldu

2019 yılından bu yana Ülke Müdürü olarak görev yaptığı...

Antalya’da personel ve öğrenci taşımacılığının önde gelen firmalarından Çetin Tur Taşımacılık, araç filosunu Volkswagen Ticari Araç modelleriyle güçlendirdi.

  • Firmanın filosuna yeni katılan araçlar, Volkswagen Ticari Araç Yetkili Satıcısı Başaran’da gerçekleştirilen bir törenle firma yöneticilerine teslim edildi.

Volkswagen Ticari Araç turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı sektöründe Antalya’nın önde gelen yolcu taşımacılığı şirketlerinden biri olan Çetin Tur Taşımacılık ile var olan iş birliğini yeni teslimatlar ile güçlendirdi.

Çetin Tur Taşımcılık araç filosunu Volkswagen Ticari Araç modelleriyle genişletti. 14 adet Crafter Servis modelinin teslimatının gerçekleştiği iş birliği kapsamında firmanın araç filosundaki Volkswagen Ticari Araç sayısı 44’e yükselirken, firmanın ileriki dönemde filosuna katacağı 16 adet Crafter Servis modeliyle birlikte bu sayı 60’a ulaşacak.

Cetin Tur Volkswagen teslimat

Çetin Tur Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Liva Çetin ile Yönetim Kurulu Üyeleri İrfan Çetin ve İlhan Çetin’in katıldığı teslimat töreninde, Doğuş Otomotiv Volkswagen Ticari Araç Filo Satış Yöneticisi Onurcan Tosun ve Başaran Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Başaran, Genel Müdür Aydoğan Bayraktar, Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Tekin ve Satış Müdürü Deniz Kocaoğlu da hazır bulundu.

Çetin Tur Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Liva Çetin, Volkswagen Crafter’ı yüksek teknolojisi, düşük yakıt tüketimi, konforu ve yüksek ikinci el değeri sebebi ile tercih ettiklerini belirtti.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler