Ana Sayfa KAMYON-TREYLER CANMAR Lojistik küresel lojistikte MAN TGX’leri kullanacak
KAMYON-TREYLERŞirket HaberleriSON DAKİKATeslimat

CANMAR Lojistik küresel lojistikte MAN TGX’leri kullanacak

Paylaş
Man Kamyon
Paylaş

Türkiye’nin küresel lojistik hizmetleri sunan önde gelen markalarından CANMAR Lojistik, yeni yatırımında MAN’ı tercih ederek 5 adet TGX 18.470 çekici satın aldı. CANMAR Lojstik’e satın aldığı çekiciler, düzenlenen özel bir törenle teslim edildi.

MAPAR İzmir Şubesi’nde MAPAR İzmir Genel Müdürü Caner Perk ve Kamyon Satış Müdürü Şevki Atalay’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene, CANMAR Lojistik sahibi Mehmet Çelikcan, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Bölge Koordinatörü Ataç Şeran ile şirket yetkilileri katıldılar.

“Hizmetlerimizde olduğu gibi tercihlerimizde de mükemmeliyetçiyiz”

CANMAR’ın, her tür kargo için dünya çapında gümrükleme ve nakliye alanında eksiksiz hizmet sunan bir temsilci lojistik operatörü olduğunu vurgulayan CANMAR Lojistik sahibi Mehmet Çelikcan, “Dünyanın her yerinde, mevcut en iyi depolama ve uluslararası lojistik hizmetlerini sunmaktan gurur duyuyoruz. En yeni iletişim, izleme ve işleme yazılımlarını kullanan yetenekli personelimiz ve onlarca yıllık deneyimin birleşimi ile hizmet veriyoruz. Canmar Lojistik olarak, sunduğumuz entegre tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla Avrupa’nın en büyük şirketlerinden bazılarına sürdürülebilir rekabet avantajları sağlıyoruz. Hizmet sunarken benimsediğimiz bu mükemmeliyetçi yaklaşımı, yatırımlarımızda, gerçekleştirdiğimiz satın almalarda da gösteriyoruz. Titiz ve detaylı araştırmalarımız neticesinde, başta yüksek yakıt tasarrufu olmak üzere birçok alanda sunduğu avantajlarla yeni yatırımımızda MAN TGX’leri tercih ettik” açıklamasında bulundu.

“Odağımız; ihtiyaçları beklentilerin de ötesinde karşılamak”

MAPAR İzmir Şubesi’nde MAPAR İzmir Genel Müdürü Caner Perk de “MAPAR olarak, gerek satış ve gerekse satış sonrası hizmetlerde, müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam anlamıyla, hatta beklentilerinin de üzerinde karşılamaya odaklayız. MAN da gerek araç nitelikleri, avantajları ve gerekse satış sonrası hizmetlerinde sunduğu zengin ayrıcalıklarla gerçekten beklentilerin de ötesinde çözümler sunuyor. Satış ve satış sonrası hizmetlerdeki içten, samimi iletişimleri de önemli bir fark yaratıyor” dedi.Benzer Haberler

“Yaşam boyu iş ortaklarımıza en ideal çözümleri sunuyoruz”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Bölge Koordinatörü Ataç Şeran ise “MAN olarak tüm müşterilerimizi ve paydaşlarımızı ‘yaşam boyu iş ortağı’ olarak görüyoruz. Araçlarımızın fark yaratan özelliklerinin yanı sıra satış ve satış sonrası hizmetlerde de ‘yaşam boyu iş ortaklarımıza’, avantajlar sağlıyor, en ideal çözümleri sunuyoruz. CANMAR Lojistik ile başlayan bu birlikteliğimizin, daha da gelişerek uzun yıllar süreceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Lojistikte küresel marka: CANMAR Lojistik

CANMAR Lojistik, dünyanın dört bir yanına kara, deniz, havayolu, intermodal ve proje taşımacılığı, depolama ve gümrükleme hizmetleri sunuyor. Otomotiv, perakende, tekstil, FMCG, sağlık ve elektronik başta olmak üzere birçok sektöre hizmet veren CANMAR Lojistik bugüne kadar, dünya çapında 1.538.000 müşteriye, 8.845.000 kilometre yol katederek, 5.154.000 ürün teslimini başarıyla gerçekleştirdi.

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

Opel Mokka GSE’ye Altın Direksiyon Ödülü!

Yeni Mokka GSE, otomobil sektörünün “Oscar”ı olarak bilenen “2025 Altın Direksiyon Ödülü”nü...

İzmir İtfaiyesi, hızlı müdahale için tam otomatik şanzıman donanımlı araçları kullanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı araç filosunda bulunan Allison 3000™serisi tam...

Samsun Acil Sağlık Filosu Volkswagen Crafter ile Güçlendi

Volkswagen Ticari Araç, Türkiye’de kamu ve filo alanındaki güçlü konumunu 105 adet...

Mercedes-Benz Türk, Aksaray Kamyon Fabrikası’nda 400 Bininci Kamyonunu Üretti

Mercedes-Benz Türk, 1986 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksaray Kamyon Fabrikası’nda 400...