Pazar, Nisan 28, 2024
Ana SayfaMarka | AtamalarBurcu Tombul, Bomi Group Türkiye Ülke Müdürü olarak atandı

Burcu Tombul, Bomi Group Türkiye Ülke Müdürü olarak atandı

UPS iştiraki ve sağlık lojistiğinde faaliyet gösteren Bomi Group, Burcu Tombul’un Bomi Group Türkiye Ülke Müdürü olarak atandığını duyurdu.

Eylül 2020’den bu yana Bomi Group’ta Türkiye ve Rusya Finans Başkanı olarak finansal yönetim konularında aktif rol oynayan Burcu Tombul, yeni pozisyonunda sözleşme yönetimlerini ve iş süreçlerini denetleyecek. Aynı zamanda Bomi Group Türkiye’nin müşteri ilişkilerini sürdürmek ve geliştirmekte etkin rol oynayacak olan Tombul, Bomi Türkiye Genel Müdürü Alen Voskericyan’a bağlı olarak görev alacak.

Bomi Group Türkiye Ülke Müdürü Burcu Tombul, “Yeni görevim için heyecan duyuyorum. Bomi Group ailesinin bir parçası olarak, özveriyle çalışan ekiplerimize liderlik etmeyi, değerli müşterilerimizle güçlü ilişkiler geliştirmeyi ve Türkiye’deki faaliyetlerimizin süregelen başarısına ve büyümesine katkı sağlamayı dört gözle bekliyorum. Birlikte, Bomi Group’un sağlık lojistiğinde mükemmellik ve yenilikçilik konusundaki güçlü itibarını sürdürecek ve daha da yükselteceğiz” dedi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER