Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ana SayfaLastik SektörüBridgestone'dan yeni kış lastiği

Bridgestone’dan yeni kış lastiği

Brisa, üstün performans özelliklerine sahip yeni Bridgestone kış lastiği Blizzak LM005’i tanıttı.

Bridgestone’un yeni kış lastiği Blizzak LM005, 20 bin otomobil sürücüsünün kış lastiklerine dair önceliklerini sorgulayan bir anket çalışması sonucuna göre geliştirildi.

Yüksek performans ve emniyet sağlamak üzere geliştirilen kış lastiği Blizzak LM005, Türkiye pazarı için Brisa’nın İzmit fabrikasında üretiliyor.

Emniyetli ve keyifli bir sürüş deneyimi

Brisa Pazarlama Direktörü Evren Güzel, Brisa’nin yeni kış lastiği ile ilgili şu açıklamayı yaptı;”Sürücüler için kış mevsiminde farklı iklim koşullarında, lastiklerine güvenebilmek büyük önem taşıyor. Çünkü lastikler, araçların yol ile temas halinde olduğu tek ekipman. Bridgestone’un kapsamlı tüketici araştırmaları ve güçlü Ar-Ge çalışmaları sonucunda geliştirdiği yeni Blizzak LM005 de sürücülerin bu ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılıyor. Kış şartlarında emniyetli ve keyifli bir sürüş deneyimi sunan yeni lastiğimiz, dayanıklılığının yanı sıra sürücülerin en çok zorlandıkları virajlı yollarda güçlü bir kontrol ve manevra kabiliyeti sağlıyor. Islak zeminde sürüş ve aniden önlerine bir şey çıkması durumunda fren performansıyla birlikte uzun ömürlü olması yönleriyle de sürücülerin beğenisini topluyor.”

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER