Ana Sayfa Lastik Sektörü Bridgestone’dan Hafif Ticari Araçlara Özel Lastik: Duravis All Season EVO
Lastik SektörüManşet Haber

Bridgestone’dan Hafif Ticari Araçlara Özel Lastik: Duravis All Season EVO

Paylaş
Bridgestone’dan Hafif Ticari Araçlara Özel Lastik: Duravis All Season EVO
Bridgestone’dan Hafif Ticari Araçlara Özel Lastik: Duravis All Season EVO
Paylaş

Brisa markası Bridgestone, hafif ticari araç kullanıcıları için dört mevsim performans ve maksimum verim sunan yeni lastiği Duravis All Season EVO’yu tanıttı.

Duravis All Season EVO, ağırlığı azaltılmış yapısı, enerji verimliliğini artırırken, lastik ömrünü %15 oranında uzatıyor ve yuvarlanma direncini düşürerek yakıt tasarrufu sağlıyor. Elektrikli ve hibrit araç kullanıcılarının yüksek beklentilerini karşılayan bu yenilik, günlük operasyonlarda çevreci ve ekonomik bir alternatif sunuyor.

Duravis All Season EVO

Yeni nesil Duravis All Season EVO, etkili kar performansını belgeleyen 3PMSF sertifikası ve ıslak zemin yol tutuşunda A etiketi ile sınıfının en iyi performansını sunuyor. Lastiğin bileşiminde, aşınmaya karşı direnci artıran ve karda performanstan ödün vermeyen özel polimerler ve dolgu maddeleri bulunuyor. Bu tasarım, karlı ve ıslak zeminde maksimum tutuş sağlarken, optimize edilmiş temas basıncı dağılımı ile eşit aşınma profili sunuyor

İLGİLİ HABER: Lassa’dan Türkiye’nin ilk elektrikli ve hibrit araç lastiği

Ayrıca, karda üstün hareket kabiliyeti sağlayan V-şekilli desen tasarımı, lastiğin omuz kısmındaki yüksek hacimli kanallar sayesinde su tahliyesini iyileştirerek ıslak zeminde güvenli sürüş deneyimi sunuyor. Azaltılmış kenar bileşeni ve boşluklar, daha yüksek desen sertliği elde edilmesini sağlarken, bu özellikler lastiğin aşınma performansını artırıyor. Yanak koruma bölgesi ise kaldırım çarpmalarına karşı ekstra dayanıklılık sunarak güvenliği en üst seviyeye çıkarıyor.

Duravis All Season EVO, tüm araçlarla uyumlu yapısı, artırılmış yakıt ve enerji verimliliği ile yalnızca sürüş güvenliği değil, aynı zamanda çevresel sürdürülebilirlik ve maliyet tasarrufu da sağlıyor.(Kaynak: otoaktuel.com.tr)

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

Mercedes-Benz Türk 2025 ihracat ve yatırım rekorunu duyurdu

Mercedes-Benz Türk, 2025’te 1,6 milyar Euro ihracat ve 4,5 milyar Euro yatırım...

MAN’ın Elektrikli Otobüsü Lion’s Coach E Kış Testinde Tam Not Aldı

MAN’ın tamamen elektrikli yeni otobüsü Lion’s Coach E, Erzurum ve İsveç’teki ilk...

Scania yedek parça kampanyası başladı

Scania yedek parça kampanyası başladı. Yetkili servislerde fren, debriyaj, rot ve süspansiyon...

Ford Otosan Yeniköy fabrikası Lighthouse listesine girdi

Ford Otosan Yeniköy fabrikası Global Lighthouse Network listesine girdi. Akıllı üretim teknolojileri...