Pazar, Nisan 28, 2024
Ana SayfaLOJİSTİKBorusan Lojistik’te iki üst düzey atama

Borusan Lojistik’te iki üst düzey atama

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Lojistik, uzun yıllar kurum bünyesinde görev yapan iki ismi Genel Müdür Yardımcısı olarak atadı.

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Lojistik, yönetim kadrosunu iki önemli atama ile güçlendirdi. Ela Çok Oksal, Borusan Lojistik İnsan Kaynakları, İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre, Kurumsal İletişim ve Ticari Mükemmellikten sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olurken; Emre Yavaşoğlu, Borusan Lojistik eTA (Elektronik Taşımacılık Ağı)’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Lojistik, uzun yıllar kurum bünyesinde görev yapan iki ismi Genel Müdür Yardımcısı olarak atadı. Ela Çok Oksal, Borusan Lojistik İnsan Kaynakları, İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre, Kurumsal İletişim ve Ticari Mükemmellik’ten sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olurken; Emre Yavaşoğlu Borusan Lojistik eTA’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Saha çalışanlarından ofis çalışanlarına kadar kadının iş gücüne katkısını destekleyen ve bu konuda sektöründe öncü projeler üreten Borusan Lojistik, yeni atamalarla beraber şirketin İcra Kurulundaki kadın lider oranını %40’a çıkarmış oldu.

Ela Çok Oksal kimdir?

Borusan Lojistik’te İnsan Kaynakları, İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre, Kurumsal İletişim ve Ticari Mükemmellikten sorumlu Direktör olarak görev yapmakta olan Ela Çok Oksal, 1 Temmuz 2023 tarihi itibariyle Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun olan Ela Çok Oksal, çalışma hayatına Vodafone’da İnsan Kaynakları bölümünde başladı. Ardından 2005 yılında Borusan Grubu’na katıldı. Borusan Telekom’da İnsan Kaynakları Departmanı’nda göreve başlayan ve son 15 yıldır Borusan Lojistik kariyerinde İnsan Kaynakları, İdari İşler, İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre, Kurumsal İletişim ve Ticari Mükemmellik Departmanlarında farklı görevler üstlendi.

Emre Yavaşoğlu kimdir?

Borusan Lojistik’te eTA Satış ve Operasyon Direktörü olarak görev yapmakta olan Emre Yavaşoğlu, 1 Temmuz 2023 tarihi itibari ile eTA’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunu olan Emre Yavaşoğlu çalışma hayatına Metro Group Logistics ve Metro Cash&Carry’de operasyon ve sevkiyat bölümlerinde başladı. 2016 yılında Borusan Grubu’nda çalışmaya başlayan Emre Yavaşoğlu 7,5 yıldır devam eden Borusan Lojistik kariyerinde Özel Dağıtım Operasyon Müdürü, Depolama Hizmetleri Grup Müdürü ve Parsiyel Operasyonları ve Müşteri Hizmetleri Direktörü olarak görev yaptı.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER