Ana SayfaDENİZCİLİKBorusan Limanı Genel Müdürü Hamdi Erçelik, TÜRKLİM Başkanı oldu

Borusan Limanı Genel Müdürü Hamdi Erçelik, TÜRKLİM Başkanı oldu

spot_img

Şirket Haberleri

MAN TGE Ekipleri Antalya’daki Eğitim Kampında Buluştu

MAN TGE eğitim kampında satış, servis ve bayi ekipleri...

Mercedes-Benz Türk’ten kamyon şoförlerine ücretsiz sağlık hizmeti!

Mercedes-Benz Türk’ün kamyon şoförlerine ücretsiz sağlık ve kişisel bakım...

Türkiye’de Üretilen İlk Honda Scooter PCX125 Ön Siparişte! Fiyatı ve Tüm Özellikleri

Honda Türkiye Motosiklet'in, İzmir Aliağa'daki fabrikasında üretilen ilk scooter...

Marubeni Türkiye’de Yeni Genel Müdür Cevdet Alemdar

Cevdet Alemdar, 01 Mayıs 2026 itibarıyla Marubeni Türkiye Genel...

“Lojistik Zincirindeki Kopukluğun Faturasını Son Kullanıcı Ödüyor”

Kargo ücretleri neden düşmüyor? Asıl neden hızla artan akaryakıt...
spot_img

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Limanı Genel Müdürü Hamdi Erçelik, Borusan’daki görevine ek olarak Türkiye Liman İşletmecileri Derneği’nde Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Turkiye Liman Isletmecileri Dernegine Yeni Baskan

Borusan Grup şirketlerinden olan ve bu sene 40. yılını kutlayan Borusan Limanı’nın Genel Müdürü Hamdi Erçelik, aynı zamanda 3 yıldır Türkiye Liman İşletmecileri Derneği’nde Sürdürülebilirlik faaliyetlerinden sorumlu Başkan Yardımcılığı yapmaktaydı. Erçelik, 8 Mart 2024 tarihindeki Genel Kurul’da Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Hamdi Erçelik Kimdir?

ODTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra kariyerine Borusan Grup’ta başlayan Hamdi Erçelik, 1996 yılından itibaren Birlik Galvaniz, Kerim Çelik ve Borçelik şirketlerinde farklı pozisyonlarda görev aldı. 2014 yılında eTA şirketinin Genel Müdürü olarak atanan Erçelik, 2019 ve 2021 yılları arasında Borusan Lojistik Endüstri ve Gıda İçecek Sektörü Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. 2021’den bu yana Borusan Lojistik Liman Hizmetleri, liman, gemi kiralama ve proje, proje ve ağır taşımacılık iş birimleri Genel Müdürlük görevini yürütüyor. 3 yıldır Türkiye Liman İşletmecileri Derneği (TÜRKLİM) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Erçelik, sürdürülebilirlik konularında çalışmalar yürütmektedir. Hamdi Erçelik, evli ve 2 çocuk babasıdır.

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler