Ana Sayfa Ekonomi Gündemi Akbank’ın Marka ve İletişim Başkanı Beril Alakoç Orhonoğlu oldu
Ekonomi GündemiŞirket HaberleriSON DAKİKA

Akbank’ın Marka ve İletişim Başkanı Beril Alakoç Orhonoğlu oldu

Paylaş
beril alakoc orhanoglu
Paylaş

Akbank’ta Marka ve İletişim Başkanlığı görevine Beril Alakoç Orhonoğlu geldi. 1 Ekim tarihinden itibaren yeni görevine başlayan Beril Alakoç Orhonoğlu, bankanın tüm marka ve iletişim çalışmalarından sorumlu olacak.

İngiltere’de University of Kent at Canterbury Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Beril Alakoç Orhonoğlu, Pazarlama alanında Master programını University of the West of England, Bristol Business School’da tamamladı.

24 yıllık kariyerine 1998 yılında Unilever’de başlayan Alakoç, 1998-2009 yılları arasında Unilever’de, 3 senesi Dubai’de olmak üzere, çeşitli marka müdürlüğü pozisyonlarını yürüttü. Ardından 2017 yılına kadar Gıda, Deterjan ve Kişisel Bakım kategorilerinde Türkiye, Kuzey Afrika, Orta Doğu Bölgesi’nden sorumlu Marka Geliştirme Direktörlüklerinde görev aldı. 2017’de Petrol Ofisi CMO’su olarak atanan Beril Alakoç Orhonoğlu, pazarlama departmanının baştan yapılandırılmasında etkin bir rol üstlenerek Stratejik Pazarlama alanında marka gelişimine önemli katkılarda bulundu.

Alakoç, evli, Ömer ve Emre adında 2 çocuk annesidir.

Paylaş
İlgili Haberler

Schengen Vizesi Krizi Derinleşiyor: Taşımacılık Alarmda

Schengen Vizesi Krizi Derinleşiyor: Taşımacılık Alarmda. Schengen vize kısıtları seferleri aksatıyor, lojistik...

Orta Koridor’un Kilit Oyuncusu Türkiye

Türkiye, AB–Asya ticaretinde Orta Koridor ve güçlü lojistik altyapısıyla kilit rol üstleniyor....

Elektrikli Kamyonla 1.000 km: İsviçre’de Dikkat Çeken Operasyon

Renault Trucks E-Tech T, İsviçre’de doğru şarj ve rota planlamasıyla bir günde...

Solmaz “Beyond Customs” ile Uluslararası Ticarette Yeni Dönem

Solmaz, yapay zeka ve veriye dayalı teknoloji çözümleriyle uluslararası ticareti dijital ekosisteme...