Cuma, Nisan 26, 2024
Ana SayfaFUARLARBATI Innovative Logistics, Break Bulk 2023'e katıldı

BATI Innovative Logistics, Break Bulk 2023’e katıldı

Küresel taşımacılık hizmetleri sunma ve globalleşen dünyada lojistiğin her alanında müşterilerinin beklentilerini karşılamak amacıyla 30 yıldır hizmet veren Batı Innovative Logistics uluslararası fuarlara da katılımını sürdürüyor.

Bu kapsamda Break Bulk 2023 Fuarı’na katılan BATI Innovative Logistics, fuar boyunca değerli bağlantılar gerçekleştirdi.

İzmir, Mersin, Şanlıurfa, Bursa, İzmit, Gaziantep, İskenderun, İST Havalimanı, Ankara, Çanakkale Limanı, Derince’de toplam 10 şube ve üç depoya sahip olan BATI Innovative Logistics, şu anda Avrupa ve ABD pazarı başta olmak üzere Express kargo taşımacılığı ile hizmetlerine devam ediyor.

Verimlilik odaklı bir fuar deneyimi

Sektör profesyonellerinin bir araya geldiği, yenilikleri paylaştığı ve iş birliklerinin güçlendiği önemli bir platform olarak öne çıkan Break Bulk 2023 fuarında BATI Innovative Logistics lojistik alanındaki sunduğu çözümler ve yeniliklerle dikkatleri üzerine çekti. Fuar deneyimlerini aktaran BATI Innovative Logistics Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın “Break Bulk 2023 Fuarı, sektörün önde gelen iş insanları ve profesyonelleriyle bir araya gelme fırsatı sunan bir buluşma noktasıydı. Şirket olarak, etkinlik boyunca değerli networkler kurma ve mevcut ilişkilerimizi güçlendirme imkânı bulduk. Sektördeki yenilikleri takip etmek, iş birliklerini geliştirmek ve yeni fırsatları keşfetmek için bu tür etkinliklerin önemini her zaman vurguluyoruz” dedi.

Break Bulk 2023 Fuarı’ndan memnuniyetle ayrılıyoruz

Aydın, “Bizim için Break Bulk 2023 Fuarı, verimli bir fuar deneyimi sunmanın yanı sıra sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek ve iş birliklerimizi güçlendirmek için önemli bir fırsat oldu. BATI Innovative Logistics olarak, müşterilerimize kaliteli hizmetler sunmaya devam ederken, sektörün geleceği hakkında öngörülerimizi ve yenilikçi yaklaşımımızı sürdürmeye kararlıyız” dedi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER