Salı, Mart 19, 2024
Ana SayfaGÜNCELBATI Express Kurye kapasite artırıyor

BATI Express Kurye kapasite artırıyor

BATI Express Kurye, İstanbul’da 10 bin metrekare alana kurulu yeni deposu sayesinde ise hızını artırarak yıl sonuna kadar günde 6 bin paketi kullanıcısına ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

BATI Express Kurye faaliyetleri için 10.000 metre kare alana sahip özel bir depoyu İstanbul’da açarak hizmet kalitesini artırmak üzere çalışmalar yapıyor. Yeni depo BATI Express Kuryenin müşteri odaklı hizmetlerini genişletmesine ve günlük paket teslimi sayısını artırmasına yardımcı olacak. Deponun açılmasıyla, şirketin taşımacılık hizmetleri ve mevcut verimliliği artarak, müşterilerinin günlük işlerinin kolaylaşması planlanıyor. Şu anda günde bin beş yüz paket teslimatıyla Ortadoğu’da en hızlı ve kaliteli hizmeti veren, müşteri memnuniyeti ve zaman yönetimi gibi konularda hizmetlerine devam ediyor.

Batı Express Kurye yeni deposuyla birlikte müşteri memnuniyeti, taşımacılık verimliliği ve operasyonların kalitesi gibi alanlarda önemli ölçüde iyileşme sağlamayı hedefliyor. Yıl sonuna kadar ise günlük paket teslimatı sayısında önemli ölçüde artış bekleyen BATI Express Kurye, günde 6 bin paket teslimatı ile 4 kat büyümeyi planlıyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER