Ana Sayfa GÜNCEL Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi’nde iş birliği anlaşması
GÜNCELLOJİSTİKŞirket HaberleriSON DAKİKA

Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi’nde iş birliği anlaşması

Paylaş
MILSOFT ve FNSS
Paylaş

Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi’nde MilSOFT Yazılım Teknolojileri ile FNSS Savunma Sistemleri arasında önemli bir iş birliği anlaşması imzalandı

  • T.C. Milli Savunma Bakanlığı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın destekleriyle Ankara Sanayi Odası tarafından 12-13 Aralık 2023 tarihlerinde hayata geçirilen Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi – DLSS, önemli bir iş birliği anlaşmasına ev sahipliği yaptı.

MilSOFT Yazılım Teknolojileri ile FNSS Savunma Sistemleri arasında Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi – DLSS’te, entegre lojistik destek (ELD) ve ürün destek faaliyetlerini yönetmek ve geliştirmek amacıyla teknoloji ve yazılım geliştirme konularında birlikte çalışma niyetlerini ortaya koyan İyi Niyet Anlaşması (MoU) imzalandı.

Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi
Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi’nde iş birliği anlaşması 3

FOTOĞRAF Soldan Sağa: MilSOFT ICT ve Yenilikçi Çözümler Direktörü Hüseyin Buğra Han Ayyıldız – MilSOFT Genel Müdürü Mustafa Özçelik – FNSS İş Geliştirme Direktörü H. Burak Sağ

İş birliği anlaşmasını MilSOFT Genel Müdürü Mustafa Özçelik, MilSOFT ICT ve Yenilikçi Çözümler Direktörü Hüseyin Buğra Han Ayyıldız ile FNSS İş Geliştirme Direktörü H. Burak Sağ imzaladı.

İş birliği anlaşmasıyla ilgili MilSOFT Genel Müdürü Mustafa Özçelik şunları söyledi: “Bu anlaşma ile uzun yıllardır Türk savunma sanayi sektörüne destek sunan iki kuruluş, FNSS’in inovatif yaklaşımı ve ortak teknoloji geliştirme hedefi ile MilSOFT’un yazılım deneyimini birleştirerek sektöre katma değer sağlamak için daha güçlü bir şekilde ilerleyecektir.”

Anlaşmanın önemi hakkında FNSS İş Geliştirme Direktörü H. Burak Sağ ise şunları paylaştı: “İmzaladığımız iş birliği anlaşması ile FNSS’nin entegre lojistik destek ve saha destek alanındaki tecrübelerini, MilSOFT’un yazılım alanındaki bilgi birikimi ile harmanlayarak hizmetlerimize teknolojik açıdan yüksek katma değer sağlayacak çözümler geliştirmeyi hedefliyoruz.”

Paylaş
İlgili Haberler

Yeni Deposu İle Alışan Dış Ticaret Süreçlerine Hız ve Verimlilik Katıyor

Alışan Lojistik, sektördeki 40. yılını yeni yatırımlarla kutlamaya devam ediyor. Son olarak,...

80. Yaşını Kutlayan Borusan’dan 2024’de Yüzde 39’luk Büyüme

Borusan Grubu, 80. kuruluş yıldönümünü kutladığı 2024 yılına ait finansal sonuçları ile...

Ekol Lojistik’ten Yeni Proje: SAHADASEN

Ekol, beyaz yakalı çalışanlarının sahadaki operasyonel süreçleri yerinde deneyimlemesini sağlamak amacıyla “SahadaSen”...

Jan Ptacek, Renault Hafif Ticari Araçlar Başkan Yardımcısı Olarak Atandı

Renault Group Türkiye CEO’su Jan Ptacek, 1 Temmuz itibarıyla Renault Hafif Ticari...