Salı, Nisan 23, 2024
Ana SayfaFUARLARAnadolu Isuzu Küresel Toplu Taşıma Zirvesi 2019'a katıldı

Anadolu Isuzu Küresel Toplu Taşıma Zirvesi 2019’a katıldı

İhracat’taki büyümesini 2019 yılında da devam ettiren Anadolu Isuzu, İsveç’te düzenlenen Stockholm Küresel Toplu Taşıma Zirvesi 2019’a katıldı.

Fuar standında Isuzu Visigo ve Isuzu Novociti Life’yi sergileyen Anadolu Isuzu, İsveç’te yeni atanan bayisini de ilk kez UITP Stockholm Fuarı’nda açıkladı.

Hem konforlu, hem de alçak tabanlı midibüs; Isuzu Novociti Life

Yeni Isuzu Novociti Life, alçak tabanıyla değişen pazar ihtiyaçlarına yönelik bir çözüm olarak gün yüzüne çıktı. Büyük ve orta büyüklükteki otobüs yerine küçük boyutlarda otobüs konseptiyle dar sokaklı şehirleri de hedefleyen Novociti Life, alçak tabanlı yapısıyla engelli ve yaşlı nüfusun sosyal hayata daha fazla katılımını da destekliyor.

Anadolu Isuzu’nun otobüs ürün grubunda bulunan 9,5 m. uzunluğundaki Citibus modeli ile 7,5 m. uzunluğundaki Novociti modeli arasında 8 m. uzunluğuyla yeni bir segment oluşturan Novociti Life, midibüs boyutlarında otobüs görünümüyle dikkat çekiyor. Novociti Life’ın alçak tabanlı tasarımına uygun olarak arkaya konumlandırılan FPT marka NEF4 model motoru, 186 beygir güç ve 680 Nm tork üretiyor. FPT’nin EGR (egzoz gazı geri çevirimi) sistemine gerek duymadan Euro 6C emisyon normlarını karşılayabilen motor teknolojisi, yüksek enerji verimliliği ile düşük yakıt tüketimi sağlarken, bu sayede Avrupalı belediyelerin ihtiyacı olan normları sağlamış oluyor. Novociti Life hem yurtiçinde hem de yurtdışında ZF marka manuel ve Allison marka otomatik şanzıman opsiyonlarıyla sunuluyor.

Toplam 60 kişilik yolcu kapasitesiyle geniş iç hacimli Novociti Life, gün ışığının araç içerisinde etkin kullanımını sağlayan özel yolcu camı tasarımıyla, tekerlekli sandalyedeki yolcuların dahi yan camları kolaylıkla kullanabilmelerine imkan veriyor. Bu sayede dış mekanı rahatlıkla gözlemleyebilen tekerlekli sandalyeli yolcular, Novociti Life’ın insan odaklı akıllı tasarımının tadını çıkarıyor.

Global bir otobüs markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Anadolu Isuzu,1 yıllık süreçte IAA Hannover, Birmingham Euro Bus Expo, Busworld Moskova ve Berlin’de düzenlenen Bus2Bus Fuarlarına katıldı.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER