Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaOTOBÜSMercedes-Benz Türk'ten Sena Turizm'e Tourismo otobüs teslimatı

Mercedes-Benz Türk’ten Sena Turizm’e Tourismo otobüs teslimatı

Mercedes-Benz Türk, Turizm ve personel taşımacılığı hizmeti veren Antalya merkezli Sena Turizme 5 adet Mercedes-Benz Tourismo 15 teslimatı gerçekleştirdi.

Antalya Merkezli Sena Turizm, Mercedes-Benz marka otobüs yatırımları ile daha da büyümeyi hedefliyor. Sena Turizm, kuruluşunun 30. yılını Hastalya Otomotiv’den satın aldığı 5 adet Mercedes-Benz Tourismo 15 otobüs yatırımıyla büyüme çıtasını yükseltti.

Sena Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ünver konu hakkında, “Teslim aldığımız Tourismo 15’lerle 30. yılımızda da seyahat deneyimini daha da ileriye taşıyacak ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaya devam edeceğiz. Başarılı iş ortaklığımız için Mercedes-Benz Türk’e ve Hastalya Otomotiv’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER