Ana Sayfa HAFİF TİCARİ Anadolu Isuzu’dan Gaziantep’e D-Max teslimatı
HAFİF TİCARİOTOMOTİVTeslimat

Anadolu Isuzu’dan Gaziantep’e D-Max teslimatı

Paylaş
anadolu isuzu 1
Paylaş

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, Yılda Şirketler Grubu’nun filosuna eklediği 21 adet D-Max’in teslimatını Gaziantep’te gerçekleştirdi.

20 yılı aşkın süredir Anadolu Isuzu’nun kurumsal müşterisi olan ve eğitim, turizm ve taşımacılık, petrol, özel güvenlik ve temizlik sektörlerinde faaliyet gösteren Yılda Şirketler Grubu, kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörde faaliyet gösteren şirketlere hizmet sunuyor. Araç parkurunda toplam 500 adet Isuzu aracı bulunan Yılda Grubu, filosunu genişletirken yine Isuzu kalitesini ve memnuniyetini tercih etti.

Teslimat törenine, Yılda Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Memik Yılmaz, Onursal Başkan Mehmet Yılmaz, Gaziantep Ulaştırma Altyapı Bakanlığı Bölge Müdürü Ömer Alkış, Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman, Satış Müdürü Atakan Gürler, Filo ve Kilit Müşteriler Sorumlusu Hamdi Toker, Anadolu Isuzu Gaziantep Bayisi Dicle FZA Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Dicle ve Satış Müdürü Aykut Baş katıldı.

Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman şunları söyledi: “Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu olarak değerli iş ortağımız Yılda Şirketler Grubu’na uzun yıllardır bizleri tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. Bu işbirliğimizin her geçen yıl daha da güçlenmesinden büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Isuzu ailesinin bir parçası olarak gördüğümüz Yılda Grubu’nun artan müşteri talepleri doğrultusunda filosuna katacağı araçlar için yine bizi tercih etmesi, tamamen yenilenen D-Max’in kendi segmentindeki üstün ve ayrıcalıklı konumunun da bir göstergesi. Bizim başarımızın ölçüsü müşterilerimizin memnuniyetidir. Yurt çapındaki müşterilerimize ve iş ortaklarımıza ihtiyaçları doğrultusun da destek vermeye, satışlarımızı artırırken hep birlikte yeni başarılara imza atmaya devam edeceğiz. ”

Anadolu Isuzu Gaziantep Bayisi İbrahim Dicle “Bölgemizin önde gelen şirketlerinden olan Yılda Şirketler Grubu ile köklü, başarılı bir işbirliğimiz var. Yeni Isuzu araçlarının değerli müşterimiz Yılda Grubuna hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Paylaş
İlgili Haberler

Tur Transit Lojistik Filosuna 10 Yeni MAN Çekici Ekledi

Uluslararası lojistik sektöründe faaliyet gösteren Tur Transit Lojistik, 45. yıl dönümünü stratejik...

Restar Global, Ford Pro™ Convertor Programı Üyeliği ile Üretim Kalitesini Global Ölçekte Tescilledi

Restar Global, Avrupa’nın önde gelen üstyapı üreticilerinin yer aldığı Ford Pro TM...

Uğur Aydın, Prometeon Türkiye, Rusya, CIS Ticaret Direktörü Olarak Atandı

Halihazırda Prometeon Türkiye, Rusya, CIS Satış Direktörü olarak görev yapan Uğur Aydın,...

Mercedes-Benz Türk’ün Bayi Ağı ve Yetkili Servis Yeniden Yapılanma Süreci Koluman Ankara ile Tam Gaz Devam Ediyor

Mercedes-Benz Türk, bayi ve yetkili servis ağı yeniden yapılanma stratejisi kapsamında önemli...