Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaOTOMOTİV2plan Terminal'ın İkinci Bireysel Açık Artırmasıyla 17 Araç Satılacak

2plan Terminal’ın İkinci Bireysel Açık Artırmasıyla 17 Araç Satılacak

2plan Terminal, showroomunda ikinci Bireysel Açık Artırmasını düzenleyerek otomotiv tutkunlarının yakından takip edeceği bir etkinliğe daha imza atacak.

2plan Terminal İkinci Bireysel Açık Artırmaya Ev Sahipliği Yapacak

2plan Terminal, 2024 yılında da yenilikçi yaklaşımlarıyla son kullanıcılara yönelik açık artırmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yılın sonunda ilk defa yapılan ve yoğun ilgi gören bireysel alıcılara yönelik olarak gerçekleştirilen fiziksel açık artırmanın bir yenisi daha düzenlenecek.

İkinci el otomotiv sektörünün referans noktası olarak konumlanan 2plan, 9 Mart Cumartesi günü bireysel katılımcılara yönelik bir açık artırma gerçekleştirecek. Etiler’de hizmet veren 2plan Terminal Premium Showroom’unda düzenlenecek olan ihalede, 17 araç yer alacak. Otomotiv tutkunlarının yakından takip edeceği ihalede tüm araçlar, açık artırma öncesinde ekspertiz kontrolünden geçirildi. Gerekli bakım, onarım ve görünüm yenileme süreçlerinin ardından ihaleye hazırlanan araçlar, katılımcılarıyla birlikte 2plan Terminal’in seçkin ortamında yeni alıcılarıyla buluşacak.

İhalede satılan araçlara “2plan Uzatılmış Garanti” hediyesi

İkinci el araç müşterilerinin beklentilerine en üst düzeyde yanıt vermeye devam eden 2plan, aynı zamanda satış sonrasında sunduğu hizmetlerle de adından söz ettiriyor. Güvenli bir ortam oluşturarak son kullanıcıya direkt yapılan açık artırmalarla sektöre farklılık getiren 2plan’da bireysel alıcılara yönelik olarak gerçekleştirilen açık artırmada satılan araçlara da özel olarak uzatılmış garanti hediyesi verilecek. 12 ay Uzatılmış Garanti hediyesi ile 2plan müşterileri, yeni araçlarını kurumsal ikinci el araç güvencesiyle kullanmaya devam edecekler.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER