Pazar, Nisan 28, 2024
Ana SayfaFUARLARZF, Busworld Türkiye 2024'de yenilikçi otobüs çözümlerini tanıtacak

ZF, Busworld Türkiye 2024’de yenilikçi otobüs çözümlerini tanıtacak

Binek araçlar, ticari araçlar ve endüstriyel teknolojiler için sistem tedarik eden ve yeni nesil mobiliteyi mümkün kılan, küresel teknoloji şirketi ZF, Busworld Türkiye 2024 Fuarı’nda en yeni ürünlerini sergileyecek.

  • Bu, ZF’nin yenilikçi elektrifikasyon sistemleri ve akıllı bağlantı çözümleriyle, geleceğe yönelik otobüs ve otobüs filolarının yanı sıra araç üreticilerini de kapsayan birçok yeni teknoloji anlamına geliyor.

Giderek daha otonom, bağlantılı ve elektrikli bir geleceğe doğru ilerleyen otomotiv endüstrisi için, ZF, ticari araçların ve filoların daha güvenli ve sürdürülebilir bir şekilde çalışmasına yardımcı olan gelişmiş kontrol sistemleri ve bileşenler konusunda yenilikler yapmakta, entegrasyonunu ve tedariğini sağlamakta. Böylece araçların görmesini, düşünmesini ve uygulamasını mümkün hale getirmekte.

Araç Hareket Kontrolü, Entegre Güvenlik, Otonom Sürüş ve Elektrikli Mobilite şeklindeki dört ana teknoloji alanında çalışan ZF, araç üreticileri ve yeni gelişmekte olan taşıma ve mobilite servis sağlayıcıları için entegre çözümlerinin yanı sıra birçok araç tipini de elektriklendirmekte. Firma, sunduğu ürünler ile emisyonların düşürülmesine, çevrenin korunmasına ve de güvenli mobilitenin iyileştirilmesine katkı sağlamakta.

  • Dünya çapında yaklaşık 165.000 çalışanı bulunan ZF’nin, 32 ülkede 168 üretim lokasyonu bulunuyor. Firma 2022 mali yılında 43,8 milyar Euro satış açıkladı.

ZF’yi Busworld Türkiye 2024 Fuarı’nda Hol 1, D02 numaralı standında ziyaret edebilir ve en yeni otobüs çözümleri ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER