Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaAbdullah KurtayVakıf Katılım’dan KOBİ’ler için finansal kiralama imkânı

Vakıf Katılım’dan KOBİ’ler için finansal kiralama imkânı

Vakıf Katılım KOBİ’lerin 6 ay ödemesiz, 48 ay vadeye kadar uygun ödeme seçenekleriyle finansal kiralama yapabilmelerine imkân verecek kampanyasını devreye aldı. Bundan böyle 125 milyon TL’ye kadar ciroya sahip KOBİ’ler Vakıf Katılım’ın finansal kiralama kampanyası sayesinde nakit akışını çok daha rahat yönetebilecek.

Vakıfların paylaşım kültürünü kamunun gücüyle birleştirerek katılım finans dünyasına yepyeni bir soluk getiren Vakıf Katılım, reel sektörün temel taşları KOBİ’lere yönelik çözüm odaklı çalışmalarını geliştirmeye devam ediyor. Vakıf Katılım bundan böyle 125 milyon TL’ye kadar ciroya sahip olan KOBİ’lerin 6 ay ödemesiz, 48 ay vadeye kadar uygun ödeme seçenekleriyle finansal kiralama yapabilmelerine olanak tanıyacak.

Kampanyaya www.vakifkatilim.com.tr adresli Vakıf Katılım kurumsal web sayfası üzerinden de başvuru yapabilecek olan KOBİ’ler, Vakıf Katılım’ın finansal kiralama kampanyası sayesinde yatırımlarının finansmanını orta ve uzun vadede gerçekleştirebilecek. TL ve dövize endeksli geri ödeme seçeneklerinin sunulduğu kampanya kapsamında ayrıca, KDV tebligatı kapsamında yer alan yatırıma konu ürünlerde KDV indirim avantajı ve KOBİ’lerin nakit akışını rahat yönetebilmeleri için yatırımlarının %100’üne kadar da finansman desteği sağlanıyor.

İkram Göktaş: “KOBİ’lerimize doğru finansman seçenekleri sunarak verimliliklerini üst noktalara taşıyacağız.”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, “Ekonomimizin bel kemiğini oluşturan KOBİ’lerimize olan desteğimizi büyük bir gayretle sürdürüyoruz. Çünkü biliyoruz ki; KOBİ’lerimizin üretimi durursa ekonomimizin gelişimi de büyük sekteye uğrar. Bu sebeple özellikle pandemi döneminde işleri sekteye uğrayan KOBİ’lerimizi ayakta tutmak, faaliyetlerine devam etmelerini sağlamak için tüm kaynaklarımızı seferber ettik.

Şimdi de hayata geçirdiğimiz yeni kampanyamızla yanlarında olduğumuz için mutluyuz. Bundan böyle KOBİ’lerimiz yatırım mallarını peşin almak yerine Kurumumuz aracılığıyla uygun ödeme seçeneklerinden faydalanarak finansal kiralama yöntemiyle alabilecek. Sürdürülebilir bir ekonomik istikrarın olmazsa olmazı olan KOBİ’lerimizin önümüzdeki dönemde de en büyük destekçisi olacak ve doğru finansman seçenekleri sunarak verimliliklerini üst noktalara taşımaya gayret edeceğiz.” dedi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER