Cuma, Nisan 26, 2024
Ana SayfaOTOMOTİVTürkiye’nin ilk ve tek bitkisel bazlı motor yağı

Türkiye’nin ilk ve tek bitkisel bazlı motor yağı

Madeni yağ üreticilerinden Castrol, Türkiye’nin ilk ve tek bitkisel bazlı motor yağı ile sürdürülebilirlik çalışmalarını bir adım daha ileri götürüyor. Şeker kamışından üretilen Castrol MAGNATEC BIO-SYNTHETIC ile Castrol, motor yağı pazarında çevresel sorumluluk hareketine sektörde öncülük ediyor.

Castrol, çevresel sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında Türkiye’nin ilk ve tek bitkisel bazlı motor yağı Castrol MAGNATEC BIO-SYNTHETIC’i pazara sundu. Yüzde 25’i şeker kamışından elde edilen baz yağdan oluşan Castrol MAGNATEC BIO-SYNTHETIC, karbon nötr oluşuyla da farklılaşıyor. Castrol MAGNATEC BIO-SYNTHETIC’in pazara girişini, Z kuşağının ekolojik hassasiyetlerini ortaya koyan araştırma sonuçları ile birleştiren Castrol, motor yağı pazarında çevresel sorumluluk hareketinin öncüsü olmayı hedefliyor.

“Sürdürülebilirlik gündemimiz kapsamında sektörde ‘pozitif değişim’ başlatıyoruz”

Castrol MAGNATEC BIO-SYNTHETIC lansmanında konuşan Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Aslı Yetkin Karagül, ihtiyaçların artması ve yaşam tarzının gelişmesiyle yükselen enerji talebiyle iş alanlarını büyüttüklerini belirterek; Castrol’ün çevresel sürdürülebilirlik konusunda kendi sektörünün öncü kuruluşlarından biri olduğuna dikkat çekti. “Castrol MAGNATEC BIO-SYNTHETIC geleceğe dönük bir ürün” diyen Karagül, “Castrol trendleri takip eden değil, trendleri belirleyen bir marka. Dünyanın her yerinde sayısız araştırmalar yapıyoruz. Hedef kitleyi kapsayan kamuoyu araştırmaları bir yana, global stratejimizi pek çok başlığa göre belirliyoruz. Bu araştırma MAGNATEC BIO SYNTHETIC’in lansmanıyla doğru yolda ilerlediğimizi teyit eden bir veri” dedi.

 

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER