Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGÜNCELTrafik ve kasko sigortalarında yeni nesil online çözümler!

Trafik ve kasko sigortalarında yeni nesil online çözümler!

Otomotiv dünyasında pek çok hizmet, pandemi süreci ile birlikte büyük bir değişimden geçerken, trafik sigortası ve kasko hizmetleri de bu dönem itibariyle yeniden şekilleniyor.

Bireysel ve kurumsal sigortalar için online çözümler sunan bir platform olan sigortaladım.com, araç sahiplerinin trafik ve kasko sigortaların işlemlerini hızlı, güvenilir ve pratik bir şekilde yapmalarını sağlayarak kullanıcılarının daha hızlı ve güvenli hizmet alması hedefiyle hareket ediyor. 22 farklı sigorta şirketinden aldığı teklifleri hızlı bir şekilde karşılaştırarak kullanıcılarına sunan platform, uygun teklifi seçtikten sonra hızlı satın alma imkanı sağlıyor.

sigortaladım.com Genel Müdür Yardımcısı Orçun Kızıltepe bireysel çözümlere ek olarak kurumsal sigorta çözümlerinin de iş modelleri içinde olduğunu belirterek “Bireysel tüketicilerimiz için oluşturduğumuz teknolojik altyapımızla; kurumsal sigorta çözümleri de oluşturuyor, iş ortaklarımızla değer yaratan birliktelikler kuruyoruz. Türkiye’nin en önde gelen otomotiv markaları ve yetkili satıcıları, büyük filo şirketleri ile güçlü insan kaynağımız ve teknolojik altyapımız sayesinde risk danışmanlığından, sigorta ürünleri için ihtiyaç tespitine, doğru ürünün doğru teminatlarla sağlanmasından, hasar yönetimine kadar her noktada değer katıyoruz.

Bunun yanı sıra, reasürans tarafında Türkiye’de ve dünya genelinde uluslararası standartlarda hizmet veren, bağımsız uluslararası derecelendirme kuruluşları tarafından yüksek kredi notları olan ve finansal açıdan güçlü reasürörlerle ihtiyari reasürans ve özel ürün çalışmalarımız ile ulusal ve uluslararası birçok firmaya brokerlik hizmeti vermekteyiz.” dedi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER