Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ana SayfaGÜNCELTeknoloji Kaptanları Ödülleri için başvurularda sona yaklaşıldı

Teknoloji Kaptanları Ödülleri için başvurularda sona yaklaşıldı

Kurum ve şirketleri, dijital dönüşüm konusunda geliştirdikleri projeler ve hayata geçirdikleri uygulamalar için motive etmek amacıyla hayata geçirilen “Teknoloji Kaptanları Ödülleri” için başvurular devam ediyor.

BTHABER tarafından bu yıl 6. kez hayata geçiren ödül programı kapsamında; şirketlerin farklı iş süreçleri için geliştirdikleri proje ve uygulamalar ile bu projeleri gerçekleştiren ‘Teknoloji Kaptanları’ farklı kategorilerde değerlendirilecek. 31 Ekim tarihinde son bulacak başvuru süreci sonrasında yapılacak halk oylaması ve jüri değerlendirmesinin ardından, ödül almaya hak kazananlar 23 Kasım’da Fişekhane’de açıklanacak.

Teknoloji odaklı projeler 6 farklı kategoride değerlendirilecek

Bu seneki Teknoloji Kaptanları Ödülleri’ne; Türkiye veya yurtdışında merkezlenmiş ancak Türkiye’de faaliyet gösteren tüm kurumların teknoloji ve dijitalleşme alanındaki en yetkili kişileri (CIO, CDO, CTO, Bilgi İşlem Daire Başkanı vb.) başvurabiliyor. Programa sadece web sitesi üzerinden online olarak kayıt yapılabiliyor ve katılan projelerin oylamaya sunulabilmesi için tamamlanmış ve uygulamaya geçmiş olması gerekiyor.

“Dijital Dönüşüm Projesi”, “İnovasyon Projesi”, “Maliyet İyileştirme Projesi”, “Müşteri İle Etkileşim Projesi”, “Operasyonel Yetkinlik Projesi”, “Sosyal Sorumluluk Projesi” olarak 6 kategoride değerlendirilecek başvurular içinden “Yılın En İyi Tekonoloji Kaptanı” da seçilecek belirlenecek. Değerlendirme, ağırlıklı olarak jüri ve web sitesi üzerinden mail doğrulama ile giriş yapabilecek olan halk oylaması üzerinden yapılacak.

Şirketler; Mars Datacenter, Xpoda ve Megisty Technology’nin sponsoru olduğu Teknoloji Kaptanları Ödülleri’ne https://www.teknolojikaptanlari.com/ web sitesi üzerinden başvurulabiliyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER