Cuma, Nisan 26, 2024
Ana SayfaLojistik GündemiTAYSAD, lojistik projesi kapsamında 41 firma ile görüşüyor!

TAYSAD, lojistik projesi kapsamında 41 firma ile görüşüyor!

TAYSAD’ın dikkat çeken projelerinden biri olan “lojistik projesi” ile ilgili bilgi veren TAYSAD Başkanı Alper Kanca,”3 ülke için anlaşma yapıldı”dedi.

Türkiye’de 400’ü aşkın üyesi ile Türk otomotiv tedarik sanayinin tek temsilcisi olan Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği’nin Ege Bölgesi Üye Toplantısı etkinliğinde konuşan TAYSAD Başkanı Alper Kanca,TAYSAD’ın dikkat çeken projelerinden biri olan “lojistik projesi” ile ilgili de bilgi verdi.

Otomotiv tedarik sanayinin sorunları masaya yatırıldı

İzmir’de gerçekleştirilen ve otomotiv tedarik sanayinin günümüzde geldiği noktanın değerlendirildiği toplantıda, otomotiv tedarik sanayinin sorunlarının çözümü için izlenilmesi gereken yol haritası üzerinde duruldu.

Lojistik projesi kapsamında 41 firma ile görüşülüyor!

TAYSAD’ın dikkat çeken projelerinden biri olan “lojistik projesi” ile ilgili de bilgi veren TAYSAD Başkanı Alper Kanca,“Şu anda sadece komple TIR taşımaları üzerinde çalışılıyor. Ama lojistik çalışma grubumuz PARSİYEL ile ilgili de çalışmaya başladı. Halihazırda 3 ülke için anlaşma yapıldı. TAYSAD üyelerinin toplu gücünü kullanarak 8 ayrı lokasyona, daha ekonomik sevkiyat ve yurt dışı depolama yapmayı hedefledik. Yapılan hesaplara göre bu projemizle lojistik maliyetinde yüzde 16.6’lık bir tasarruf sağlandığını gördük. Müşteri maliyetinin yüzde 3.5 düşürülmesi de mümkün” diye konuştu.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER