Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaGÜNCELSsangYong’un yeni modeli yeni XLV, mayısta Türkiye'de!

SsangYong’un yeni modeli yeni XLV, mayısta Türkiye’de!

Şahsuvaroğlu Otomotiv’in Türkiye’deki tek temsilcisi olduğu Güney Koreli SsangYong’un C-SUV sengmentindeki en yeni temsilcisi yeni XLV, mayısta Türkiye yollarında olacak.

2007’den bu yana Türkiye’de Şahsuvaroğlu Otomotiv tarafından temsil edilen Güney Koreli SsangYong, C- SUV segmentindeki en yeni temsilcisi yeni XLV’yi Türkiye’ye getiriyor. Her sürümünde aktif güvenlik sisteminin bir standart olarak sunulduğu yeni model, yüksek mukavemetli çelik kullanılarak işlenen “Güvenli Sürüş Alanı”na sahip kabini, 1440 L bagaj hacmi ile “Aile Boyu Güvenli Yolculuk” sunacak. Markanın D- SUV segmentinde ürettiği yeni modeli Rexton da XLV ile aynı dönemde satışa sunulacak.

Güç, konfor ve dinamizmi yeniden tanımlıyor

Yeni XLV, 6 ileri otomatik şanzıman (AISIN) ve 6 ileri manuel şanzıman seçeneğiyle, 128 PS güç ve 160 NM tork üreten 1.5 litrelik motoruyla güç, konfor ve dinamizmi yeniden tanımlıyor. Yeni XLV önden çarpışma riski uyarısı, özerk acil durum frenlemesi, şerit kalkış uyarısı, kiriş yardımı ve trafik işareti tanıma sistemine sahip olan yeni önleyici güvenlik sistemiyle göz dolduruyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER