Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaGenelPetrol Ofisi Genel Müdürlüğü yeni binasında

Petrol Ofisi Genel Müdürlüğü yeni binasında

Petrol Ofisi Genel Müdürlüğü, 2001 yılından bu yana bulunduğu İstanbul Maslak’taki merkez ofisini, Anadolu Yakası’nın en modern yapılarından birine; Emaar Square Ofis Kuleleri’ne taşıdı. Petrol Ofisi Genel Müdürlüğü, 28 Ocak itibari ile yeni adresinde hizmet vermeye başladı.

Petrol Ofisi markasına ve çalışanlarına yakışacak şekilde iş dünyasının en çağdaş ve trend çalışma ortamını sunan yeni merkez ofis, modern yatay ofis yaklaşımı doğrultusunda; 3 katlı bir alanda yer alıyor. Petrol Ofisi’nin Genel Müdürlük iş birimlerine ev sahipliği yapan merkez ofis, modern dizaynı ve ileri teknolojisi ile çalışma şartlarını en üst seviyeye taşıyor.

Yeni merkez ofis, ana arterlere kolay ulaşım sağlayan konumda 

İstanbul Üsküdar’daki yeni merkez ofis, ana arterlere hızlı ve kolay bağlantısı ile hem şirket çalışanlarına hem de ziyaretçilerine önemli bir ulaşım avantajı da sağlıyor. AVM, otel, rezidans ve ofislerden oluşan kompleks yapısı ile Türkiye’nin öne çıkan gayrimenkul yatırım projelerinden Emaar Square içinde yer alan Petrol Ofisi Genel Müdürlük yeni merkez ofisi, çalışanların sosyal ihtiyaçlarını da konforlu bir şekilde karşılayabilmelerine olanak tanıyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER