Çarşamba, Mayıs 1, 2024
Ana SayfaLastik SektörüÖZKA Lastik, Sima Fuarı'nda ürünlerini tanıttı

ÖZKA Lastik, Sima Fuarı’nda ürünlerini tanıttı

Zirai ve iş makinesi lastikleri sektöründe faaliyet gösteren ÖZKA Lastik, Fransa Paris’te düzenlenen Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı Sima’da tüm dünyadan sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

  • Farklı coğrafyalardan yoğun bir katılımın gerçekleştiği fuarda ÖZKA Lastik, Avrupa pazarında öne çıkan radyal ürün gamı için geliştirdiği yeni deseni Agrolox ve radyal römork deseni Agrigor ile dikkat çekti.
ÖZKA Lastik Yönetim Kurulu Üyesi Nur Kanık…

Tarım ve hayvancılık makineleri alanında tüm dünyadan sektör temsilcilerini buluşturan ve uluslararası öneme sahip olan Sima Fuarı, 6-10 Kasım 2022 tarihleri arasında Paris’te gerçekleştirildi. Fiziksel olarak 85 m2 ile fuarda yerini alan yerli ve milli marka ÖZKA Lastik, geniş ürün gamına ait zirai ve endüstriyel lastikleri ile tüm dünyadan ziyaretçilerini karşıladı.

Fuarda yoğun ilgiyle karşılaşan ÖZKA Lastik, distribütör kanalıyla satış gerçekleştirdiği Fransa ve çevre pazarlarla ilgili gelişmeleri ve global trendleri yakından takip etti. Traktör arka, traktör ön, biçerdöver, sulama, bahçe-tarla, römork, iş makinası, forklift, kamyonet-minibüs ve askeri lastik kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesi sunan ÖZKA Lastik, onlarca global markanın rekabet ettiği Avrupa pazarında cirosunun %47’sini elde ediyor.

Agrolox’un yeni ebadı ve radyal römork deseni Agrigor fuarda tanıtıldı

ÖZKA Lastik Ar-Ge ekibi tarafından üstün özelliklerle tasarlanan Agrolox; yüksek dayanımlı, daha verimli ve korunaklı olmasının yanı sıra artırılmış çekiş gücü ile de güçlü bir alternatif olarak ürün gamında yerini alıyor. Yenilenen desen ve çift açılı diş yapısıyla hem arazi hem de yolda artırılmış çekiş gücü sunan Agrolox, 3 katmanlı bar yapısı tasarımı sayesinde delinme ve yırtılmalara karşı yüksek dayanım sağlaması ve arttırılmış diş bloğu sayesinde yorulma ve çatlamalara karşı koruma sağlamasının yanı sıra verimlilik sağlayan özel deseni ile dikkat çekiyor.

Avrupa’da römork tarafında da radyal lastiğin tercih edilmesinden yola çıkan ÖZKA Lastik, yeni Agrigor desenini fuarda sektör profesyonellerine tanıttı. ÖZKA Lastik ürün gamında yer alan radyal römork lastiği Agrigor, takviyeli topuk tasarımı ile her türlü arazi koşullarında kullanım sağlarken geniş taban izi sayesinde toprağı ezmeden yüksek performans sunabiliyor. Yönsüz sırt deseni sayesinde kendini temizleyebilme özelliğine sahip olan Agrigor, delinmelere karşı güçlendirilmiş sırt ve yanak profilleri ile tercih sebebi oluyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER