Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaLojistik GündemiMars Logistics yurt dışı yatırımlarına devam ediyor

Mars Logistics yurt dışı yatırımlarına devam ediyor

Avrupa’nın lojistik açıdan en önemli konumlarında genişlemeye devam eden Mars Logistics, kendi adıyla kurduğu Fransa şirketi ile yatırımlarını yurt dışına taşımaya devam ediyor.

Her yıl hem yurt içi hem yurt dışındaki yatırımlarıyla sürdürülebilir bir büyüme gerçekleştiren Mars Logistics, Fransa ile Türkiye arasındaki trafiği geliştirmeyi, Fransa ve Türkiye dışı ülkeler arasında ise yeni hatlar açmayı planlıyor. Mars Logistics, 2020’yi yaklaşık 2,3 milyar TL ciro ile kapattı.

Türkiye menşeli güvenli taşımacılık hizmetleri şimdi Fransa’da

Mars Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Garip Sahillioğlu, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Mars Logistics olarak her yıl ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında yatırımlar yapıyor, müşterilerimize sunduğumuz hizmeti geliştirmek ve genişletmek için çalışıyoruz.

Gerek Fransa’da yerleşik müşterilerimizin gerekse Fransa’ya önemli ölçüde ihracat yapan Türk firmalarının taşıma ve depolama organizasyonlarından doğan ihtiyacı Fransa’da kurduğumuz şirket ile karşılamayı ve 32 yıllık tecrübemizi Fransa’da da müşterilerimize sunmayı planlıyoruz.

Paris’te kurduğumuz, 1 Ağustos itibariyle faaliyete başlayan Mars Logistics France ile Türkiye’de ve İspanya’da müşterilerimize sunduğumuz güveni, hızı, tecrübeyi, lojistik süreçlerde müşterilerimizin talep ettiği bütün unsurları sunmaya ve Mars kalitesi ile güvenli taşımacılık hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER