Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaLOJİSTİKMAN, ‘Market of the Year’ ödülünü; çalışan, bayi ve servisleriyle kutladı

MAN, ‘Market of the Year’ ödülünü; çalışan, bayi ve servisleriyle kutladı

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., satış ve satış sonrası müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışındaki başarısını özel bir gece ile kutladı.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile başarı zincirlerine yeni halkalar eklemeye devam ediyor. MAN Truck & Bus SE’nin her yıl dünya çapında en iyi performans gösteren ülkeye verdiği ‘Market of the Year’ ödülünü, üst üste 3’üncü kez Türkiye’ye getiren MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., bu başarısını çok özel bir organizasyonla kutladı. 26-27-28 Temmuz 2023 tarihlerinde NG Enjoy Sapanca Otel’de gerçekleştirilen ‘Market of the Year’ etkinliği ve ‘2023 yılı 1. Dönem Yetkili Servisler Toplantısı’na başarıda pay sahibi olan MAN çalışanları, bayileri ve yetkili servisleri katıldı.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyona MAN Truck & Bus SE Müşteri Hizmetleri Avrupa Bölge Başkanı Karl Maximilian Strobel de yer alarak, bir konuşma yaptı. Renkli görüntülere sahne olan özel gecede akşam yemeği ve konuşmaların ardından ünlü sanatçı Ayla Balyemez sahne aldı. DJ etkinliği ile geç saatlere kadar eğlenen MAN Ailesi hem özlem giderdiler hem de başarılarını kutlayıp, yeni başarılar için de moral depoladılar.

“Başarımızı yeni ödüllerle taçlandırmaya devam edeceğiz”

Özel gecede bir konuşma yapan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, ‘Market of the Year’ ödülünü bir kez daha Türkiye’ye getirmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Öncelikle bu başarıda büyük pay sahibi olan siz değerli çalışanlarımızı, bayi ve servislerimizi bir kez daha kutluyorum. Hepiniz müşteri memnuniyeti temelinde ortaya koyduğunuz başarılı performansla bu ödülü almamızda büyük pay sahibi oldunuz. Kuşkusuz bu kutlamayı da en çok sizler hak ediyorsunuz. Bugün sizlerle bir arada olmaktan ve sizler gibi ekip arkadaşları ile çalışmaktan çok mutlu olduğumu söylemek isterim. İnşallah hep birlikte önümüzdeki süreçte satış ve satış sonrası müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızı daha da ileri taşıyacak ve başarımızı yeni ödüllerle taçlandırmaya devam edeceğiz. MAN Ailesi olarak, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da ödüllü otobüs ve kamyonlarımız, hafif ticari aracımız ve en önemlisi de bizi sektörde rakiplerimizden ayrıştıran satış sonrası hizmetlerimizle müşterilerimiz için güvenilir çözüm ortağı olmayı sürdüreceğiz.”

“Türkiye, müşteri memnuniyetindeki başarısı ile öne çıkıyor”

MAN Truck & Bus SE Müşteri Hizmetleri Avrupa Bölge Başkanı Karl Maximilian Strobel de Türkiye’de olmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

“Türkiye, bizim için çok güçlü bir pazar ve pek çok açıdan değerli bir ülke. Aynı zamanda MAN’ın, Alman dışında üretim tesisi açtığı ilk ülke olması nedeniyle de çok özel bir yere sahip. Ben de bugün bu güzel ülkede bulunmakta ve sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. MAN Truck & Bus SE için araçların kalitesi kadar, sunulan hizmetin de çok önemli bir yeri var. Müşteri memnuniyeti her zaman için bizim odak noktamızı oluşturuyor. Bu yüzden de hizmet verdiğimiz ülkelerde bu alandaki başarıyı ödüllendirmek için her yıl en iyi performansı gösteren ülkeleri ‘Market of the Year’ ödülü ile ödüllendiriyoruz. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. ise, ortaya koyduğu başarılı performans ile 3 yıldır üst üste bu ödülü Türkiye’ye getiriyor. Öncelikle sizleri bu istikrarlı başarınızdan dolayı bir kez daha kutluyorum. Türkiye’yi dünya genelindeki MAN pazarları arasında öne çıkartan bu başarılı performansın önümüzdeki yıllarda da devamını diliyorum.”

MAN’ın Yetkili Servis Şampiyonları da ödüllerini aldı

Organizasyon kapsamında etkinliğin 2. ve 3. gününde, MAN’ın ‘2023 yılı 1. Dönem Yetkili Servisler Toplantısı’ gerçekleştirildi. MAN bayi ve yetkili servis temsilcilerinin düşüncelerini paylaştıkları toplantıda, aynı zamanda 2023 yılının ilk yarısında yapılan MAN Servis Değerlendirme Geliştirme Programı denetimlerinin sonuçları da açıklandı. Müşteri memnuniyetini temel alan program kapsamında, 500’ü aşkın kriter üzerinden yapılan titiz değerlendirmenin sonucunda ilk 3’e giren başarılı yetkili servislere ödülleri verildi.

Yapılan değerlendirmelerde; B Tipi Yetkili Servisler kategorisinde Avos Otomotiv 1’inci sırayı alırken, Mapar Otomotiv Bursa Şubesi 2’nci ve Lokman Koçaslan Otomotiv İzmir Şubesi de 3’üncü sırayı aldı. C Tipi Yetkili Servisler kategorisinde de Doğu Trans Otomotiv 1’inci oldu.

Toplantıda, ayrıca büyük bir heyecanla beklenen Almanya merkez tarafından gerçekleştirilen 2023 yılı ‘1. Dönem Müşteri Memnuniyet anketleri- Customer First’ sonuçları da belli oldu. Müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesinin değerlendirildiği anketin sonucunda; MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul İkitelli Şubesi ilk sırayı aldı.

Toplantının sonunda ise; 2020, 2021 ve 2022 yılında alınan ödülleri temsilen hazırlanmış olan sembolik ‘Market of the Year’ ödülü, etkinliğe katılan tüm çalışan, bayi ve servis temsilcilerine hediye edildi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER