Salı, Nisan 23, 2024
Ana SayfaGÜNCELKulaklık ve hoparlör üreticisi Klipsch ile McLaren iş birliği

Kulaklık ve hoparlör üreticisi Klipsch ile McLaren iş birliği

Kulaklık ve hoparlör üreticisi Klipsch, efsanevi Formula 1 takımlarından McLaren ile bir iş birliğine imza attı.

Canlı deneyimin gücünü, detayını ve duygusunu sunan iki marka kalite, teknolojik yenilik ve tasarım mükemmelliğinde benzersiz üstün ses ürünleri geliştirmek için bir araya geldi. Consumer Electronics Show (CES) 2020’de tanıtılan Klipsch McLaren kulaklık koleksiyonunun, sonbaharda tüketiciyle buluşması planlanıyor.

Kusursuz kombinasyon

Özgürlük, konfor ve performans denince akla ilk gelen ürünlerin başında yer alan dünyaca ünlü kulaklık ve hoparlör üreticisi Klipsch, ürünleri ile tasarım, verimlilik, ve efsanevi akustiğin yanı sıra, kulağa kusursuz oturuş, mükemmel bas, gürültü izolasyonu ve uzun süren konfor ile kusursuz bir kombinasyon sunuyor.

Hareket kontrol özelliği

Günümüzdeki mevcut kablosuz kulaklıklardan çok daha küçük ve hafif özellikte olan devrim niteliğindeki Klipsch x McLaren T10 Gerçek Kablosuz Akıllı Kulaklıklar, yerleşik yapay zekaya sahip bir işletim sistemi içermesinin yanı sıra, kafa hareketleriyle de kontrol edilebilme özelliğine sahip. Bu özelliği ile kullanıcılarına hareket halindeyken sorunsuz bir şekilde kullanım kolaylığı sağlayan akıllı kulaklıklar, ses kontrolü, çift mikrofonlu aktif gürültü engelleme özelliği, mikrofon ile kusursuz telefon görüşmesi ve yüksek kaliteli ses sunuyor. Ödüllü Klipsch X10 kulaklıklarındaki yüksek netliğe sahip dengeli armatür sürücülerin aynısını kullanan ve performansı en üst seviyeye çıkaran kulaklıklar, ek olarak özel bir turbo güçlendirme modunu kullanmakta. Yenilikçi taşıma kutusu ise, McLaren’in en son teknoloji yarış arabası manyetik kapılarını içeren tasarım felsefesinden esinlenmiş.

Ultra konforlu kulak yastıkları

Klipsch x McLaren Kulak Üstü Aktif Gürültü Önleyici (ANC) Kulaklıklar, dünyanın en gürültülü ortamlarına bile dayanacak şekilde tasarlanmış, son teknolojiye sahip çift mikrofonlu gürültü önleme teknolojisinden yararlanıyor. Ultra rahat hafızalı kulak yastıkları, şık ve hafif tasarımı, kesintisiz Bluetooth bağlantısı, şeffaflık modu ve 30 saat pil ömrünün yanı sıra, seyahatlerde kullanmak için şarj edebilen cepli bir taşıma kutusuna sahip kulaklıklar, kusursuz bir ses deneyimi sunuyor.

Nem giderme özelliği

Günlük hayatın dinamiklerine karşı tasarlanan Klipsch x McLaren T5 Sport Gerçek Kablosuz Kulaklıklar, her an kuru kalma özelliği ile konforlu kullanıma uygun ve kulaktan düşmüyor. Benzersiz bir nem giderme sistemi ve kablosuz şarj özelliğine sahip taşıma kutusu, IP67 sınıfı olup aynı zamanda toz ve su geçirmez özelliğe sahip. Kulaklarda güvenli bir şekilde düşmeden durmalarını sağlamak için üç ebat sunulan kulak kancası ile kullanılan Sport True Wireless patentli, basınç azaltıcı hafızalı oval kulak silikonları ile özelleştirilerek kulağa rahat bir uyum sağlıyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER