Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaKAMYON-TREYLER“Ford Trucks Lease” ile Ford Trucks kamyon almak şimdi daha kolay

“Ford Trucks Lease” ile Ford Trucks kamyon almak şimdi daha kolay

Ford Trucks, BNP Paribas Leasing Solutions ile Avrupa’daki müşterilerine özel finansman çözümleri sunmak için güçlerini birleştirdi…Ford Trucks müşterileri, “Ford Trucks Lease” ile kendilerine en uygun finansal çözümlere kavuşuyor

Ford Trucks, BNP Paribas Leasing Solutions ile Fransa, Almanya ve Benelüks ülkelerinde “Ford Trucks Lease” markası adı altında müşteri finansmanı için iş birliği konusunda anlaşma sağladı. Bu anlaşma sayesinde müşteriler, finansman ihtiyaçları için Ford Trucks bayilerinden sonuçlandırabilecekleri kiralama ve kredi çözümlerinden yararlanabilecekler.

Ford Trucks Lease Ford Trucks kamyon

Uluslararası yayılım stratejisi

Ford Otosan çatısı altında global bir operasyon olan ve uluslararası yayılım stratejisini başarıyla sürdüren Ford Trucks, Fransa, Almanya ve Benelüks ülkelerinde müşteri finansmanı için Avrupa’nın lider bankası ve önemli bir uluslararası bankacılık oyuncusu olan BNP Paribas çatısı altında faaliyet gösteren BNP Paribas Leasing Solutions ile iş birliğine başladı.

Pazar dinamiklerine uygun yeni finansal çözümler

Ford Trucks, 60 yılı aşkın süredir yerli üretim yolculuğunda, müşterilerini önemseyen ve işlerini geliştiren “yol arkadaşı” olmak amacını güçlendiren bir adım daha atarak, BNPP ile “Ford Trucks Lease” markası adı altında anlaşma imzaladı. Bu iş birliği sayesinde Ford Trucks müşterileri için ülke ve pazar dinamiklerine uygun yeni finansal çözümler yaratılıyor. Fransa, Almanya ve Benelüks ülkelerinde Ford Trucks markalı kamyonları tercih eden müşteriler, araçlarının finansmanı için BNPP ile yürütülen iş birliği kapsamında “Ford Trucks Lease” markalı finansman seçeneklerinden yararlanabilecekler.

Avrupa’daki büyüme yolculuğunda emin ve güçlü adımlar

Portekiz, İspanya, İtalya, Belçika, Lüksemburg’tan sonra geçtiğimiz yıl Batı Avrupa’nın en büyük pazarları olan Almanya ve Fransa’da da distribütör atamaları gerçekleştirerek Batı Avrupa’daki büyüme yolculuğunda emin ve güçlü adımlar atmaya devam eden Ford Trucks, BNP Paribas Leasing Solutions anlaşmasıyla, bölgedeki müşterilerine distribütörleri aracılığı ile “Ford Trucks Lease” çatısı altında finansal kiralama, operasyonel kiralama ve kredi çözümleri sunacak.

NE DEDİLER?

Ford Trucks Lideri Serhan Turfan: BNPP ile iş birliğimiz sayesinde global yolculuğumuzda müşterilerimiz için finansal kolaylıklar yaratıyoruz. Özellikle son birkaç yıldır ticari faaliyetlerdeki hareketliliğe bağlı olarak lojistik ihtiyacının hızla arttığına dikkat çeken Ford Trucks Lideri Serhan Turfan, bu hareketliliğin ağır vasıta ihracatını da büyüttüğünü belirtti. Ford Trucks’ın küresel yapılanmasını ve BNPP ile iş birliğini değerlendiren Turfan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’de ürettiğimiz araçlarla ağır ticari endüstrisinde kısa zamanda ezber bozan bir konuma ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üretim, tasarım, teknoloji ve ürün geliştirme anlamında ulaştığımız noktanın en etkileyici göstergelerinden biri adım attığımız tüm yeni pazarlarda, bize ITOY ödülünü de getiren F-MAX aracımız oldu. Yeni açıldığımız pazarlardaki distribütörlerimizin ve önde gelen filoların kısa sürede markamıza ve başta F-MAX olmak üzere ürün ve hizmetlerimize olan yoğun ilgilisi bizi gururlandırmaya devam ediyor. Ford Trucks olarak bugün dünyada 40’tan fazla ülkeye ulaşmış durumdayız. Yeni tesisler, yeni pazarlar ve iş birlikleri ile global yolculuğumuzu ve uluslararası büyüme planlarımızı sürdürüyoruz. BNPP ile iş birliğimiz de bu çerçevede geniş finansal ürün yelpazesi ve dijital çözümler ile öne çıktı. “Müşterilerini önemseyen ve işlerini geliştiren yol arkadaşı olmak” amacımız doğrultusunda, müşterilerimizi ve işlerini daha ileriye taşırken onlar için kolaylıklar yaratmayı sürdüreceğiz.”

Ford Trucks ile ortaklıklarını değerlendiren BNP Paribas Leasing Solutions CEO’su Isabelle Loc şunları söyledi: “Ford Trucks ile iş birliği yapmaktan ve Ford Trucks’ın Fransa, Almanya ve Benelüks’teki geliştirme planlarını desteklemekten gurur duyuyoruz. Yerel uzmanlığımızla bağlantılı uluslararası varlığımız, iş ortağımıza işlerini hızlandırmak için sağlam bir finansman programı sunmamızı sağlıyor.”

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER