Cuma, Nisan 26, 2024
Ana SayfaGÜNCELETİD buluşmasında e-ticaret sektörü bir araya geldi

ETİD buluşmasında e-ticaret sektörü bir araya geldi

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD), 2022 yılının ikinci sektör buluşmasını yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

  • ETİD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Ekmekçi’nin ev sahipliğinde, Google ana sponsorluğunda, Papara ve Paycell’in platin sponsorluğunda gerçekleşen etkinliğe 140 firmadan 270’e yakın sektör temsilcisi katıldı.

E-ticaret sektörünün önde gelen temsilcilerini buluşturan etkinlikte konuşan ETİD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Ekmekçi, dernek olarak 15 yıldır 100’ün üzerinde üye ile sektörün gelişmesine yönelik faaliyetler yürüttüklerinin altını çizdi.

2022 yılının ikinci Sektör Buluşması

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD), 2022 yılının ikinci Sektör Buluşması’nı 13 Haziran 2022 Pazartesi akşamı Sofitel İstanbul Taksim’de gerçekleştirdi.

Toplantıya; 140 firmadan 270’e yakın sektör temsilcisi ve basın mensupları katıldı. Google’ın ana sponsor, Papara ve Paycell’in platin, GoWit, Hepsiburada, Insider, Navlungo, PttAVM, Rubi Brands ve UPS’in altın sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte e-ticaret sektörü tüm yönleriyle ele alındı.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER