Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaLOJİSTİKİTT Lojistik, Volvo FH500 Filo Teslimatı ile Çevre Dostu Taşımacılığa Adım Attı

İTT Lojistik, Volvo FH500 Filo Teslimatı ile Çevre Dostu Taşımacılığa Adım Attı

Türkiye distribütörlüğünü Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş.’nin yürüttüğü Volvo Trucks, teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Köklü bir geçmişe sahip olan ve müşterilerine Likit Kimyasal ve Tehlikeli Madde Taşımacılığı konusunda lojistik hizmeti sunan İTT Lojistik’e 10 adet Volvo FH500 teslimatı gerçekleştirildi. Bu teslimatla birlikte; İTT Lojistik filosundaki toplam araç sayısı 125 adede ulaştı.

Volvo Trucks, Şirket Hedeflerimiz İçin En Uygun Marka

İTT Lojistik Kurucu Başkanı Tekin Öztanık, satın aldıkları Volvo FH500 filosu ile ilgili olarak şunları söyledi: “Volvo Trucks markasının güvenlik, sağlamlık ve yakıt tasarrufu açısından sağladığı avantajlar tartışılamaz. İTT olarak her zaman önceliğimiz insan, güvenlik ve çevre oldu. Bu bilinçle yatırım rotamızı Volvo Trucks’a çevirdik ve markanın güçlü imajı ile İTT markasını bir araya getirerek; gelecek dönemlerdeki hedeflerimize uyumlu bir iş birliği oluşturacağını öngördük.”

Yenilikçi ve Güçlü İş Birliği ile Yatırımlarımıza Devam Edeceğiz

Konuşmasına şu sözlerle devam eden İTT Lojistik Kurucu Başkanı Tekin Öztanık, “Firmalar arasındaki iş birliği stratejisinin her zaman güvene dayalı olması gerektiğine inanan bir firmayız ve bu konuda Volvo Trucks markasına güvenimiz tam. 2024 yılı itibarıyla, yeni hedeflerimize giden yolda, bize eşlik edecek güçlü markalarla iş birliği yapmak önceliğimiz. Yeni dönemde Volvo Trucks markasının satış sonrası hizmetleriyle de yanımızda olacağını biliyoruz. İlerleyen dönemde araç yatırımlarımız artarak devam edecek” diyerek konuşmasını tamamladı.

Tüm Beklentileri Karşılayan Güvenilir Yol Arkadaşı; Volvo FH500

Taşınacak yüke ve menzile göre özelleştirilebilen Volvo FH 500 araçlarda bulunan; sürücünün tüm bilgilere kolayca erişebildiği dijital ana gösterge ekranı, I-Shift akıllı şanzımanı, güçlü VEB+ yardımcı fren sistemi, kişiselleştirilebilir Volvo Dinamik Direksiyon, yeni dizayn LED farlar, acil frenleme sistemi ile beraber önden çarpışma önleyici ikaz sistemi, şerit takip sistemi ve şeritte tutma asistanı gibi donanımlarıyla, İTT Lojistik’in güvenlik, konfor ve kazanç beklentilerini karşılıyor.

Volvo FH 500 Yakıt Verimliliğinde Ön Sırada

Volvo FH500 çekiciler; yüksek performansı, sağlamlığı, yakıt verimliliği ve konforu ile öne çıkıyor. Aynı zamanda, çevre dostu olması nedeniyle yaygın olarak, uluslararası uzun yol taşımacılığında tercih ediliyor.

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Hakkında

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., 68 ülkede 136 yerleşkesi, toplam 463 konsolide şirketinde 45 binden fazla çalışanı bulunan Japonya merkezli Marubeni Corporation’a bağlı olarak birçok global markanın Türkiye distribütörlüğünü sürdürüyor. Volvo Trucks, Komatsu, Crown, Dieci, Bomag ve Montabert markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini sürdüren Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., Platinum Used markası ile iş makinaları ve forkliftlerin ikinci el alım satımı ve Platinum Rent markası ile kiralama hizmeti de veriyor. Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., inşaat, madencilik, mermer, lojistik, yol ekipmanları, endüstri ve enerji gibi farklı sektörlerdeki müşterilerine ürünlerin yanı sıra katma değerli satış sonrası hizmetler ve çözümler sunuyor.

Volvo Trucks Hakkında

Volvo Trucks, beklentileri yüksek profesyonel müşteriler için, orta ve ağır segment kamyonlardan oluşan kapsamlı ürün gamıyla eksiksiz nakliye çözümleri sunuyor. Şirket, 130’dan fazla ülkede 2.300 servis noktasından oluşan global yetkili satıcı ve servis ağıyla müşterilerine destek veriyor. Volvo’nun kamyonları, dünyanın dört bir yanındaki 13 ülkede üretiliyor. Volvo Trucks, dünyanın en büyük kamyon, otobüs, inşaat makinası ve deniz motoru üreticilerinden biri olan Volvo Group’un üyesi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Volvo Group ayrıca finans ve hizmet sektörü için de komple çözümler sunuyor. Volvo Trucks’ın çalışmaları, temel değerleri olan kalite, güvenlik ve çevreye saygıyı esas alıyor.

İTT Lojistik Hakkında

İTT Lojistik; 2014 yılında yeniden yapılanmış, köklü geçmişine dayanan bilgi birikim ve tecrübesi ile partner ve müşterilerine “Likit Kimyasal ve Tehlikeli Madde Taşımacılığı” konusunda, rekabetçi, kaliteli ve yaratıcı lojistik çözümleri sunuyor. Lojistik süreçlerinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan, teknoloji ve altyapı konularında yatırımlar yapan İTT Lojistik; kendi yazılımlarını geliştiren, müşteriline portal bilgi servisleri ile anlık olarak online çözümler üreten güvenilir ve hızlı bilgi akışına sahiptir. ITT Lojistik; Yurtiçi Taşımacılık, Uluslararası Karayolu, Demiryolu, Deniz Yolu, Depolama, Antrepo, Isıtma Elleçleme ve Tankcontainer tamiri gibi birçok hizmeti bir arada sunuyor. Aynı zamanda dünyanın önde gelen tank operatörü firmalarından Alman tankcontainer operatörü VTG Tanktainer GmbH’nin Türkiye acenteliğini sürdüren İTT Lojistik, birçok firmaya ithalat-ihracat taşımalarında hizmetler veriyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER