Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ana SayfaHAVAYOLUEmirates,"Dünyanın En İyi Havayolu" ödülünün sahibi oldu

Emirates,”Dünyanın En İyi Havayolu” ödülünün sahibi oldu

Sınıfının en iyisi seyahat deneyimleri: Emirates, yolcularının havada ve yerde en iyi seyahat deneyimini yaşamalarını sağlamak için ürün ve hizmet geliştirmelerine yatırım yapmaya devam ediyor. Havayolu yakın zamanda Dubai Uluslararası Finans Merkezi'nde bulunan yeni bir şehir check-in uygulaması, Emirates Skywards üyeleri için uçakta ücretsiz Wi-Fi ve yolcuların seyahatten önce yemek tercihlerini yapabilmeleri için yeni bir yemek ön siparişi olanağı sunan girişimler başlattı ve uçuş noktalarına Montreal'i de ekleyerek global ağını genişletti.

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, ULTRAs 2023 Ödülleri’nde aynı zamanda “Orta Doğu’nun En İyi Havayolu” unvanını da alarak iki ödül birden kazandı.

Binlerce global okuyucu, Emirates’in olağanüstü müşteri hizmetlerini, operasyonel mükemmelliğini ve dünya çapında ürünlerini takdir etti.
Emirates, ULTRAs 2023 Ödülleri’nde iki büyük ödüle layık görülerek ön plana çıktı. “Dünyanın En İyi Havayolu” ve “Orta Doğu’nun En İyi Havayolu” ödülleriyle taçlandırılan dünyanın en büyük uluslararası havayolu, dünya çapındaki ürünleri, benzersiz hizmetleri ve sunduğu avantajlı fiyat kampanyaları sayesinde binlerce global yolcunun oyunu kazandı.

Emirates,"Dünyanın En İyi Havayolu" ödülünün sahibi oldu

Emirates Hizmet Sunumu Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Thomas Ney, ödülleri Dubai’de Nikki Beach Club’da düzenlenen bir törende kabul etti. Törene seyahat sektörünün önde gelen isimlerinin yanı sıra birçok önemli konuk da katıldı.

Emirates’in Operasyon Direktörü Adel Al Redha konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Lüks seyahat deneyimleri konusunda dünyanın en iyi sağlayıcılarından biri olarak yeniden seçilmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Emirates, çıtayı her zaman en yükseğe koymasıyla ünlüdür ve geçtiğimiz yıl da bu durum için bir istisna olmadı. Retrofit programımızdan tamamen yeni kabin iç mekanları ve Premium Ekonomi koltuklarıyla 10 adet A380’i piyasaya sürdük ve global ağımızı 140’tan fazla uçuş noktasına genişlettik. Retrofit programımızdaki uçaklarımızdan tamamen yeni kabin içiyle ve Premium Ekonomi koltuklarıyla 10 adet A380’in donanımını tamamladık ve global ağımızı 140’tan fazla uçuş noktasına genişlettik. Yolcularımızın seyahat deneyimini geliştirmek için sürekli olarak yenilikçi çözümler ve ürünler sunmaya kararlıyız. Her zaman bizimle, yani iyisiyle uçmayı tercih eden sadık yolcularımıza teşekkür ederiz. Çıtayı daha da yükseltmek için sabırsızlanıyoruz!”

Ultratravel Başkanı Nick Perry ise konu hakkında şunları söyledi: “Pandemi sonrasında lüks seyahat etmeyi tercih eden yolcuların güçlü bir şekilde artmasıyla, pazarın en üst noktasındaki rekabet de sürekli artıyor. Emirates’in 2023’te Dünyanın En İyi Havayolu seçilme başarısı gerçekten etkileyici. Emirates bir yıl daha zirvedeki pozisyonunu korumaktan haklı olarak gurur duyabilir.”

Emirates,"Dünyanın En İyi Havayolu" ödülünün sahibi oldu

Sınıfının en iyisi seyahat deneyimleri

Emirates, yolcularının havada ve yerde en iyi seyahat deneyimini yaşamalarını sağlamak için ürün ve hizmet geliştirmelerine yatırım yapmaya devam ediyor. Havayolu yakın zamanda Dubai Uluslararası Finans Merkezi’nde bulunan yeni bir şehir check-in uygulaması, Emirates Skywards üyeleri için uçakta ücretsiz Wi-Fi ve yolcuların seyahatten önce yemek tercihlerini yapabilmeleri için yeni bir yemek ön siparişi olanağı sunan girişimler başlattı ve uçuş noktalarına Montreal’i de ekleyerek global ağını genişletti.

Kazanılan bu ödüller, havayolunun Hollywood aktristi Penelope Cruz’un da yer aldığı marka reklam kampanyasında hayata geçirilen “seyahatin yalnızca varış noktasıyla ilgili olmadığı, aynı zamanda oraya nasıl varacağınızla da ilgili olduğu” fikrinin bir kanıtı olarak öne çıkıyor.

Ödüller serisi

Emirates, sürdürülebilirliği, en yüksek global güvenlik ve refah standartlarını sergilemesi ve üstün bir yolcu hizmeti sunması nedeniyle kısa bir zaman önce 2024 APEX Dünya Klasında Havayolu ödülünü kazandı. Havayolu ayrıca, sürdürülebilir Ekonomi Sınıfı seyahat kiti ile 2024 IFSA (Uluslararası Uçak Hizmetleri Birliği) ‘En İyi Uçak İçi Olanakları’ ödülünü de aldı.

Geniş gövdeli Boeing 777 ve Airbus A380 uçaklarından oluşan dünyanın en büyük filosuna sahip olan Emirates geniş kabinler ile A380 Duş Spa ve Uçak İçi Dinlenme Salonu gibi ikonik uçak içi özellikler sunuyor. Havayolu yakın zamanda, geniş uçuş ağında 26 milyondan fazla yolcu taşıyarak 2023-24 için rekor bir yarı yıl performansı duyurdu.

Emirates ile seyahat eden yolcular havayolunun 160’tan fazla milletten oluşan çok uluslu kabin ekibinin sıcak misafirperverliğinin, bölgesel gurme mutfağının ve en iyi filmlerden, TV şovlarından, podcast’lerden ve daha fazlasından oluşan 6.500’e kadar kanal sunan ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice’ın keyfini çıkarmaya doyamayacak.

Emirates Hakkında:

Emirates, dünyayı global merkezi olan Dubai aracılığıyla birbirine bağlayan, dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden biridir. Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Modern, verimli ve rahat uçaklarıyla 1987 yılından beri Türkiye’deki yolcularını Dubai üzerinden dünyaya bağlıyor. Emirates, ikonik çift katlı süperjumbo Airbus A380 ve Boeing 777 – 300ER uçakları ile İstanbul Havalimanı’ndan haftada toplam 21 sefer gerçekleştiriyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER