Çarşamba, Nisan 24, 2024
Ana SayfaOTOMOTİVDelphi Technologies Yedek Parça Laboratuvarı açıldı!

Delphi Technologies Yedek Parça Laboratuvarı açıldı!

Delphi Technologies, eğitim ve öğretime verdiği desteklere devam ediyor. Bu kapsamda Borsa İstanbul Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yeni bir yedek parça laboratuvarı açan Delphi Technologies, uygulamalı öğrenime destek verecek 1 adet arıza teşhis cihazının yanı sıra farklı ürün gruplarından pek çok çeşit ürünü de öğrencilerin kullanımına sundu.

Sektörün ihtiyacı olan yetişmiş insan gücünü çoğaltmak için yaptığı iş birliklerini artıran Delphi Technologies, bu kapsamda Borsa İstanbul Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yeni bir yedek parça laboratuvarını törenle kullanıma açtı. Delphi Technologies Yedek Parça Laboratuvarı’nın açılış törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çoşkun, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necmeddin Eyyüpkoca, BorgWarner Inc. Türkiye, Kafkasya, Orta Doğu ve Afrika Bölge Direktörü Reşat Dumanoğlu katılım sağladı.

Eğitime destek olmaya devam edeceğiz!

Delphi Technologies Yedek Parça Laboratuvarı’nın açılışında konuşan BorgWarner Inc. Türkiye, Kafkasya, Orta Doğu ve Afrika Bölge Direktörü Reşat Dumanoğlu, dünyanın büyük bir dönüşüm yaşadığını, bu dönüşüme ayak uydurabilmenin yolunun da doğru eğitimden geçtiğini söyledi. Türkiye’nin genç nüfus yapısının özellikle Avrupa’da önemli bir avantaja sahip olduğunu vurgulayan Reşat Dumanoğlu, “Delphi Technologies olarak biz de eğitimi çok önemsiyoruz. Şirket olarak gelecek nesillere yatırım yapmanın öneminin farkındayız ve bu alandaki çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Aydınlık bir gelecek için iyi bir eğitim görüşünü benimseyerek hayata geçirdiğimiz laboratuvarımız geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizin yetkin eğitim almasında önemli bir görev üstlenecek. Okulumuz tarafından belirlenen sınıfın tüm tadilat işlerini büyük bir titizlikle yaptık ve öğrencilerimizin görerek öğrenmelerine katkı sağlayacak örnek ürünlerin yanı sıra uygulamalı eğitimlerde kullanılması için 1 adet arıza teşhis cihazı ve bilgisayarı da okulumuza bağışladık” dedi. “Delphi Technologies Yedek Parça Laboratuvarı” ismiyle anılacak bu sınıf gibi eğitim ve öğretim projelerine katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade eden Reşat Dumanoğlu, “Burada yetişen öğrencilerin sektöre yön veren, Türk milletinin gururu olacak gençler olmalarını diliyorum” diye konuştu.

Meslek liselerimizi çok önemliyoruz!

Bu açılışa katılmaktan çok memnuniyet duyduklarını dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çoşkun ise, “Bu tarz projeler büyük önem arz ediyor. Meslek liselerimizi çok önemsiyor ve bu projeyi gerçekleştirdiği için Delphi Technologies’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Okulun konferans salonunda gerçekleşen ve meslek lisesi öğrencilerine teknik bilgilerin de aktarıldığı sunumların ardından Delphi Technologies Yedek Parça Laboratuvarı’nda okulun motor yönetimi bölümü öğretmenlerine arıza teşhis cihazının kullanımı ile ilgili teknik eğitim verildi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER