Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ana SayfaSON DAKİKAÇobantur Boltas, Turkchem Eurasia Fuarı’na katıldı

Çobantur Boltas, Turkchem Eurasia Fuarı’na katıldı

Lojistik firmalarından Çobantur Boltas, kimya sektörüne ilişkin deneyimlerini ve sunduğu imkanları, Turkchem Eurasia Fuarı’nda katılımcılarla paylaştı.

Toplam taşıma hacminin yüzde 25’ini, toplam depolama kapasitesinin ise yüzde %75’ini kimyasal ürünlerin oluşturduğu Çobantur Boltas, farklı platformlarda da kimya sektörünün yanında olmaya devam ediyor.

24-26 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen 9. Turkchem Uluslararası Kimya Sanayi Fuarı’nın Diamond Sponsoru olan şirket, kimya sektörüne uluslararası standartlarda sunduğu taşımacılık ve depolama hizmetlerini katılımcılar ile paylaşdı.

Çobantur Boltas Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Müge Karahan, fuarda “Mükemmel Lojistiğin Formülü” isimli bir oturum gerçekleştirdiklerini belirtti.

45 yıldır kimya sektörünün dev oyuncularına hizmet verdiklerini, onları ileriye taşıdıklarını, Türkiye’de ve Avrupa’da depolama çözümleri sunduklarını anlatan Karahan, “Biz sadece lojistik çözümler sunmuyoruz. Bu alandaki uzun yıllara dayanan tecrübelerimizi de paylaşıyoruz” dedi.

Karahan, kimya sektöründe yük taşımanın ya da depolamanın standart yüklere nazaran daha çok bilgi ve deneyim gerektirdiğini, müşteri odaklı ve yüke özel lojistik anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayarak “Kimya sektörüne hizmet verirken güvenlik çok önemli. Güvenlikte göz ardı edilecek her hangi bir husus, istenmeyen sonuçlara sebebiyet verebilir. Önemli olan güvenilir çözüm ortağı olmak. Biz müşterilerimizle güvene dayalı ve şeffaf bir iletişim süreci yürütüyoruz” bilgilerini paylaştı.

“Güçlü altyapımız ile uluslararası standartlarda hizmet sunuyoruz”

Karahan, filolarındaki son teknoloji ile donatılmış ve tamamına yakını ADR’li yaklaşık 300 araç ve 1.200 ekipman sayesinde kimya sektörüne ilişkin lojistik operasyonlarında esneklik ve hız avantajıyla öne çıktıklarını belirtti.

Sınıfının en iyisi lojistik çözümleri ile müşterilerini daha rekabetçi ve avantajlı ticaret yapma konusunda desteklediklerini aktaran Karahan, bu yaklaşımları paralelinde tüm sektörlerde ihracat ve ithalatçıyı desteklemeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER