Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaKampanyalarMercedes-Benz Kamyon Finansman’dan yeni kampanya

Mercedes-Benz Kamyon Finansman’dan yeni kampanya

Mercedes-Benz Kamyon Finansman, çekici/inşaat ve kargo kamyonları ile yolcu otobüsü modellerinde Nisan ayına özel kampanyalar sunuyor.

60 aya varan vade seçenekleri

Kamyon ürün grubu için düzenlenen kampanya çerçevesinde, kurumsal müşteriler yüzde 0,69’dan başlayan faiz oranları ile yeni bir Mercedes-Benz kamyona sahip olabilecekler.
Tüm Mercedes-Benz yolcu otobüsü modellerinde ise, Nisan ayına özel olarak 60 aya varan vade seçenekleri ile yüzde 0’dan başlayan faiz oranları sunuluyor.

Mercedes-Benz çekici, inşaat ve kargo kamyonlarında yeni kampanya

Mercedes-Benz Kamyon Finansman, Mercedes-Benz çekici/inşaat ve kargo kamyonları, Mercedes-Benz yolcu otobüsleri ve TruckStore bünyesinde satılan 2.El kamyonlara yönelik Nisan ayına özel kampanyalar düzenliyor.
Mercedes-Benz Kamyon Finansman, Aksaray ve Wörth üretimi çekici/inşaat ve kargo kamyonları için Nisan ayı boyunca geçerli olacak kasko ve servis sözleşmesini kapsayan bir finans kampanyası hazırladı. Söz konusu kampanya kapsamında, kurumsal müşteriler yüzde 0,69’dan başlayan faiz oranları ile yeni bir Mercedes-Benz kamyona sahip olabilecekler.

2.El kamyonlar için 1 milyon TL kredi

Mercedes-Benz Kamyon Finansman, Nisan ayında tüm Mercedes-Benz yolcu otobüs modellerinde geçerli olacak bir kampanya da gerçekleştiriyor. Kampanya doğrultusunda, kurumsal müşteriler 60 aya varan vade seçenekleri ve yüzde 0’dan başlayan faiz oranlarıyla Travego ve Tourismo modellerine sahip olabilecekler.
Mercedes-Benz Kamyon Finansman, ayrıca 2.El kamyonlar için Nisan ayı boyunca geçerli olacak 1.000.000 TL’ye varan kredi seçenekleri ile finans kampanyası düzenliyor. Bu kampanya çerçevesinde, kurumsal müşteriler 48 aya varan vade seçenekleri ve yüzde 0,98’den başlayan faiz oranları ile TruckStore’dan bir kamyon sahibi olma imkanına kavuşuyorlar.
Kampanyalar hakkında detaylı bilgi için https://www.mercedesbenzkamyonfinansman.com.tr/ sayfası ziyaret edilebilir veya en yakın Mercedes-Benz bayisine danışılabilir.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER