Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ana SayfaGÜNCELCitivolt, Avrupa demo turu için yola çıktı

Citivolt, Avrupa demo turu için yola çıktı

Anadolu Isuzu’nun Ar-Ge merkezinde geliştirdiği ve Avrupa kalite standartlarına uygun olarak ürettiği yüzde 100 elektrikli, sıfır emisyonlu otobüsü Citivolt, Avrupa demo turuna başladı.

  • Isuzu Citivolt, Avrupa demo tur etkinlikleri kapsamında Nisan ve Kasım ayları arasında toplam 14 ülkedeki potansiyel kurumsal müşterileri ile buluşacak.

Anadolu Isuzu’nun elektrikli araç vizyonu doğrultusunda ürettiği sessiz ve çevreci otobüs ailesinin en yeni temsilcisi olan Citivolt, dünya pazarlarında giderek artan bir ilgi görüyor.

Isuzu Citivolt, Avrupa demo turu kapsamında sıra ile Doğu Avrupa’da Romanya, Macaristan, Polonya, Bulgaristan, Litvanya, Sırbistan, Yunanistan, Batı Avrupa’da İspanya, Fransa, Portekiz, Belçika, Almanya, İsviçre, Avusturya, İtalya’da dolaşacak ve 20 şehirde tanıtım aktiviteleri gerçekleştirecek.

Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoğlu konuyla ilgili değerlendirmesinde: “Bugünün ve yarının müşteri talep ve beklentilerine uygun olarak geliştirdiğimiz araçlarımızı dünyanın birçok ülkesine ihraç ediyoruz. Anadolu Isuzu olarak ürün yelpazemizi elektrikli araç vizyonumuz doğrultusunda ürettiğimiz yeni araçlarla geliştirmeye devam ediyoruz. Çevreci araçların üretiminde dünyada söz sahibiyiz. Yüzde 100 elektrikli Citivolt ve NovoCiti Volt otobüslerimizin yanı sıra ürün segmentimizi yüzde 100 biogaz uyumlu, CNG yakıtlı Kendo ile geliştirdik.”

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER