Pazar, Nisan 28, 2024
Ana SayfaFUARLARBusworld Türkiye 2024'ün yeni katılımcıları var!

Busworld Türkiye 2024’ün yeni katılımcıları var!

Sektör temsilcilerinin ve profesyonellerin merakla beklediği Busworld Türkiye 2024 için çalışmalar hız kazandı. Busworld Türkiye 2024’ün organizatörü HKF Fuarcılık katılımcılar arasına geçtiğimiz hafta dört yeni firmanın daha eklendiğini duyurdu.

HKF Fuarcılık, Busworld Türkiye 2024 katılımcıları arasına M.Ş.R. Otomotiv, Makersan, Altaş Alüminyum ve A.S.C. Hidrolik’in de katıldığını duyurdu.

M.Ş.R. Otomotiv, Busworld Türkiye 2024’te!

M.Ş.R. Otomotiv 2005 yılında, Bursa’da kuruldu. Kurulduğu günden itibaren, kendi bünyesinde kurduğu arge ekibi ile her türlü toplu taşıma aracı için ABS iç trim kaplama, sepetlik ve hava kanalı üreten firma vakumlu plastik aksan, sepetlik ve hava kanalı üretimi yanında, her türlü araca göre cam, iç aydınlatmalar, krom aksesuarlar, perde, servis setleri, koltuk, otomatik kapı sistemi, kayar basamak gibi ürünlerin de tedariğini sağlıyor.

Makersan bu yıl Busworld Türkiye Fuarında!

Makersan, 1978 yılında otomotiv sektörüne yönelik kilit, menteşe gibi metal mekanizmalar üretmek amacıyla kuruldu. Otobüs kapı kolları ve kilit çeşitlerinde yenilikçi ürünler sunarak özellikle otobüs kapı ve bagaj kilit sistemleri alanında dünya markası haline geldi. Tüm kilitlere tek anahtar çözümü sunan, otobüs giriş sistemi için ihtiyaç duyulan tüm bagaj elçekleri ve kapı kilitlerini içeren entegre çözümler sunan Makersan, MAN, Mercedes, Evobus, Iveco, Isuzu, Temsa, Otokar gibi otobüs firmalarının yerel ve küresel çapta doğrudan tedarikçisi.

2005 yılından sonra yeni geliştirmeler sonucunda kendi Mekatronik ürünlerini de üretmeye başlayan firma, elektronik gaz pedalları, uzaktan kumanda üniteleri, aktüatörler, tuş takımları, basınç ve sıcaklık sensörleri, kapasitif dokunmatik butonlar, eğim ve ivme sensörlerini ürün yelpazesine ekledi.

Altaş Alüminyum da Busworld Türkiye 2024 Fuarı’nda

1990 yılında kurulan Altaş Alüminyum, alüminyum ekstrüzyon sektöründe yüksek kaliteli ürünler ve çeşitli endüstrilere sağladığı katma değerle tanınıyor. Firmanın sahip olduğu Türk ve İrlanda etkisiyle şekillenen sahiplik yapısı, otomotiv endüstrisi gibi alanlara hizmet etmeyi sağlayan IATF 16949:2016 ve ISO9001:2015 gibi belgelendirmelerle destekleniyor. Altaş Alüminyum, özel alüminyum profilleri, ekstrüzyon, işleme, yüzey işlemi ve özel ambalajlama gibi alanlarda üretim yapıyor.

A.S.C. Hidrolik, Busworld Türkiye 2024 katılımcıları arasında yerini aldı

A.S.C. Hidrolik, Fan Drive Sistemleri ile müşterilerinin beklentilerini karşılamaya yönelik kapsamlı çözüm sunuyor, makinelerin her zaman üst düzeyde performans sergilemesini garanti ediyor. Araçların yakıt tüketimini ve karbon emisyonunu azaltmasına yardımcı olarak enerji kullanımını optimize ediyor.

A.S.C. Hidrolik’in yüksek teknoloji ile ürettiği ürünlerini daha yakından incelemek için BUSWORLD TÜRKİYE 2024’te HALL 3 – A18’deki stantını ziyaret edebilirsiniz.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER