Cuma, Nisan 26, 2024
Ana SayfaDENİZCİLİKBATI Innovative Logistics yat ve tekne taşımacılığına odaklandı

BATI Innovative Logistics yat ve tekne taşımacılığına odaklandı

Batı Innovative Logistics, yurt dışından gelen yatların taşınması yanı sıra; kıyıdan kıyıya veya çok farklı yerler arasındaki yat ve tekne taşımacılığı kolaylaştırıyor.

30 yılı aşkın süredir taşımacılık alanında hizmetlerini sürdüren BATI Innovative Logistics, sektörel bazlı ulusal ve global yat taşımacılığına odaklandı.

BATI Innovative Logistics Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın
BATI Innovative Logistics Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın

Yatlar için talep artıyor

BATI Innovative Logistics Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın’a göre yat ve tekne kullanım oranında yaşanan artış taşıma faaliyeti gösteren kuruluşları da olumlu yönde etkiliyor. Batı Innovative Logistics özelinde görüşlerini aktaran Aydın, geçen yıla kıyasla bu yıl yat ve tekne taşımacılığına yönelik taleplerin 2 kat arttığını belirtti.

Denizyolu taşımacılığı konusunda oldukça tecrübe sahibi olan BATI Innovative Logistics, yaz gelmeden pek çok yat ve teknenin sahibiyle buluşmasına destek oldu.

BATI Innovative Logistics, çözümlerinin müşterinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmasını sağlamak için dünyanın her yerinden deneyimli ekibiyle çalışıyor. Kıyıdan kıyıya veya çok farklı yerler arasındaki yat ve tekne taşımacılığı işlerini kolaylaştırmak için çok çeşitli seçenekler sunuyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER